Annonce

Italiensk ProTeam udtager holdet til sæsonens første løb
14. januar 2021 15:30Foto: Bardiani CSF-Faizané
af Frederik Holst Pedersen

På søndag starter sæsonen for det italienske ProTeam Bardiani-CSF-Faizanè i det venezuelanske etapeløb Vuelta a Tachira. Holdet består af fire italienere og to latinamerikanere.

Radio Tour, sæson 2, episode 35: Amerikansk cykelhistorie med René Wenzel

se mere cykling på

Søndag begynder sæsonen allerede for det italienske ProTeam Bardiani-CSF-Faizanè, der stiller til start i Vuelta a Tachira.

 

Løbet køres over otte etaper fra den 17. januar til den 24. I løbet bliver der debut til Kevin Rivera, der er kommet til holdet forud for sæsonen fra Androni Giocattoli - Sidermec og til colombianske Johnatan Cañaveral.

 

Rivera vandt i 2018 en etape i løbet og derfor er det holdets mål, at han skal gentage bedriften. Det italienske islæt på holdet udgøres af bjergrytteren Filippo Zaccanti og sprinteren Giovanni Lonardi, samt de to hjælperyttere Nicolas Dalla valle og Alessandro Monaco.

 

Holdet kommer til løbet med ambitioner om at køre gode resultater hjem på de enkelte etaper og vil tage klassementet som det kommer.

 

”Vi er virkelig glade for at være tilbage og køre løb igen. Målet er først og fremmest at sikre os etapesejre. Vi har bjergryttere som rivera og Cañaveral til bjergetaperne og Lonardi til de hurtige etaper. Vi vil se på vores klassementsambitioner, som løbet skrider fremad,” lyder det fra sportsdirektør Luca Amoriello.

 

Det italienske hold er i denne sæson gået væk fra at kun have italienske ryttere på holdkortet og har i år de to latinamerikanere udover italienerne. 

Annonce

 

Også ProTeamet Androni Giocattoli - Sidermec er til start ved det sydamerikanske etapeløb. Vi kunne tidligere i dag skrive, at deres klassementskaptajn var blevet smittet med Covid-19 og må opgive at stille til start. 

 

 

Annonce

INFO
Bardiani CSF Faizane
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Vuelta al Táchira
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenInterview med Ballerini efter sejr

Video

Honoré med fjerdeplads i flot sejr til Gaudu

Landevej

Video i artiklenBallerini vinder suverænt Omloop Het Nieuwsblad

Video

Ballerini uslåelig i spurten efter skuffende dansk Omloop

Landevej

Video i artiklenMoscon kører den hårdt fra front på Kappelmuur

Video

Video i artiklenStort styrt i Belgien

Video

Historisk: Skjelmose smadrer dansk WorldTour-rekord

Landevej

Annonce