Imponerende Cant vinder endnu engang
10. februar 2019 18:34 af Andy Pedersen

Verdensmesterskabstrøjen ligner et gedigent vendepunkt i denne sæson for Sanne Cant. Belgieren vinder for anden dag i streg, da dagens Superprestige-afdeling i Hoogstraten løb af stablen.

I cykelsporten snakkes der engang imellem om, at verdensmesterskabstrøjen kan forbande en rytter fra at vinde løb - for Sanne Cant ser det modsatte ud til at være sket. Efter en sløj sæson har hun nu vundet sin tredje sejr på kort tid.

 

Dagens Superprestige startede dog ikke godt for Cant, som styrtede kort efter starten. Derfrakæmpede hun sig op igennem feltet. Annemarie Worst lagde sig tidligt i føringen, men det skulle vise sig at være som vikar.

 

Sanne Cant kørte nemlig op til og forbi flere af feltets store profiler, indtil turen kom til Worst på andensidste omgang. Worst kørte sammen med Cant indtil sidste omgang, hvor sidstnævnte igen satte et kraftfuldt hug ind. Derefter var der ikke mere tilbage at give af for Worst, som måtte se Cant køre væk og tage sejren.

 

Selvom sæsonen har været sløj efter Cants standarder, lægger hun sig nu i front for Superprestige-serien med to point ned til netop Worst. Afgørelsen står næste weekend, hvor sidste afdeling køres i Middelkerke.

 

Sanne Cant er naturligvis meget tilfreds med dagens sejr, som kom hendes problemer med starten til trods.

 

”Efter at have kørt op til fronten, måtte jeg lige komme mig. Jeg forsøgte at køre væk et par gange, og måtte give lidt op. Worst kom op igen, og jeg var faktisk bange for, at jeg ville få mekaniske problemer, men dette var heldigvis ikke tilfældet,” siger hun til Sporza.be umiddelbart efter sin sejr.

 

DEL
DELTAG I DEBATTEN