Annonce

Hund skyld i benbrud hos ny EF Education-Nippo-rytter
20. januar 2021 18:00Foto: Chris Auld
af Frederik Holst Pedersen

Will Barta må se lidt længere efter sin debut for sit nye amerikanske WorldTour-hold, da et ufrivilligt møde med en hund på en træningstur i Norge kostede amerikaneren et benbrud.

Highlights: 13. etape

se mere cykling på

Will Barta skiftede forud for denne sæson den orange trøje fra CCC Team ud med EF Education-Nippos pink.

 

Nu går der dog et stykke tid før, at amerikaneren kan sætte numre på sin nye trøje, da han efter et styrt på en træningstur i december pådrog sig et brud i hoften. Uheldet skete, da en hund løb ud foran ham, som han kørte på en skovvej.

 

”Jeg trænede på en stille vej, hvor skoven går lige op til vejkanten. Jeg var lige startet, efter at have være stoppet, så det gik langsomt. En lille gravhund kom løbende ud af skoven direkte mod mig og jeg slog bremserne i for at undgå den og uheldigvis, så styrtede jeg. Jeg troede, at jeg bare ville rejse mig, men jeg var uheldig og kunne ikke,” siger Barta til Cyclingnews.

 

 Bartas debut for det amerikanske WorldTour-hold er skubbet til en gang midt på foråret, men generelt så går genoptræningen godt.

 

”Indtil videre så går det rigtig godt. Jeg oplever fremskridt hver dag og det er skønt at se. Jeg har kunnet sidde på træneren og endda kunnet lave lette øvelser. Selvom jeg er træt af skaden, så er jeg glad for, at jeg ikke misser mere af sæsonen,” lyder det til Cyclingnews.

 

I sidste sæsons Vuelta a España sluttede enkeltstartspecialisten sølle et sekund bag Primoz Rolgic på 13. etape, der netop var en kamp mod uret. Resultatet er amerikanerens bedste på WorldTouren.

Annonce

 

Den 25-årige rytter fra Boise Idaho har kontrakt med EF Education-Nippo indtil udgangen af i år.

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 7. etape af UAE Tour

Landevej

Video i artiklenOptakt: Faun-Ardeche Classic

Landevej

Video i artiklenOptakt: Omloop Het Nieuwsblad

Landevej

Eksklusivt interviewAsgreen er klar til krig i Flandern

Landevej

Video i artiklenUAE Tour-analyse: Nogle ting forandrer sig aldrig

Landevej

Følg årets første brostensklassikere

Landevej

Følg den store finale i UAE Tour

Landevej

Annonce