Honoré på hospitalet efter styrt
15. april 2021 10:00Foto: Sirotti
af Benjamin Blirup Cilleborg

Formstærke Mikkel Honoré var godt med i gårsdagens Brabantse Pijl, indtil et styrt forrest i feltet hev ham ned. Efterfølgende har han været på hospitalet, og her er der indtil videre positive meldinger.

 

Annonce

Det var ellers en fremragende periode, Mikkel Honoré var i gang med.

 

Etapesejr og samlet andenplads i Settimana Coppi é Bartali blev overgået af sidste uges etapesejr i Baskerlandet Rundt, hvor Deceuninck - Quick-Step rytteren var klart stærkest i et udbrud.

 

Derfor var der begyndt at spire forhåbninger til, at den stærke afslutter kunne gøre en god figur i gårsdagens Brabantse Pijl. Desværre røg Honoré en tur i asfalten sammen med to andre holdkammerater og måtte senere udgå af ardenneroptaktsløbet.

Cort og Honoré i asfalten

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Holdet melder nu ud, at Honoré har været på hospitalet, hvor han er blevet syet i underarmen. Undersøgelser viser dog, at der ingen brud eller andre alvorlige konsekvenser er.

 

HAR DU HUSKET AT SÆTTE DIT MANAGERHOLD TIL ROMANDIET RUNDT? SÆT DET LIGE HER.

 

Dermed ser det ud til, at danskeren kan fortsætte sin klassikerkampagne. Honoré er nemlig udset til at skulle køre alle tre ardennerklassikere, inden han vender tilbage til Giro d’Italia, som han også har kørt de to foregående sæsoner.

Annonce

 

Sidste år opnåede han tre top-ti placeringer i den italienske Grand Tour. Mest markant var tredjepladsen på anden etape, hvor han for en stund lignede en etapevinder, inden Diego Ulissi og Peter Sagan nåede forbi.

 

Det resultat får han mulighed for at forbedre i år, såfremt der ikke opstår yderligere skavanker. Først og fremmest venter dog Amstel Gold Race på søndag.

 

Annonce

INFO
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Anacona efter sejr: Jeg har arbejdet hårdt for denne succes

Landevej

Veteran tæt på sejr: Den slags muligheder kommer ikke ofte

Landevej

Se alle Giro-etaper uden reklamer

Landevej

Video i artiklenFavoritvurdering: Søndagens løb i Frankrig, Ungarn og Spanien

Landevej

Video i artiklenOptakt: 9. etape af Giro d’Italia

Landevej

Video i artiklenGiro d'Italia-analyse: Varsel om brud på 13 års tørke?

Landevej

Video i artiklenFølg søndagens store bjergetape i Appenninerne

Landevej

Annonce