\u201dTiderne er skiftet. Lad os sige, at tiderne er l\u00f8bet fra podiepigerne - det synes jeg nu s\u00e5 ikke personligt, men der er jeg m\u00e5ske lidt gammeldags,\u201d indleder Holm.<\/p>\r\n\r\n","\r\n\r\n
\u201dMen fair nok, at det bliver skiftet ud, men i de sidste par \u00e5r er der en tendens, som jeg ikke bryder mig alverden om: Podiepiger er blevet erstattet af sm\u00e5b\u00f8rn.\u201d<\/p>\r\n\r\n
\n\t \t\t\t\t
Annonce<\/p>\n\t \t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\t
<\/div>\n\t\t\t\t\t\t
”Senere hen er det jo næsten familiemedlemmer, der kommer hen i podieområdet. Der hører de simpelthen ikke hjemme,” slår den tidligere sportsdirektør fast og fortsætter.
”Jeg opdager fandengaleme, at folk har taget deres hunde med. Jeg har set to ryttere, der har taget deres lortehunde med på podiet. Nu må vanviddet stoppe.”
”Podiet skal næsten være helligt”
Holm slår yderligere fast, at man skal værne om podiets historie, hvor seerne får lov til at se de ryttere, der har trukket sig sejrrigt ud fra krigen på de to hjul.
”Podiet skal næsten være helligt. Der er nogle, som har været i kamp, har kørt bjergetaper, der har været styrtet, de har trænet i månedsvis. (..) jeg synes, at der skal stå tre toptrimmede atleter - ligesom gladiatorer - der har kæmpet mod hinanden.”
”Fair nok, at der ikke skal være podiepiger, men der skal heller ikke være småbørn eller hunde eller familiemedlemmer,” slutter Holm.
Jonas Vingegaard er blandt andet en rytter, der ynder at have sine børn med på podiet.
Tendensen med småbørn på podiet er ikke den eneste, som Holm ærgrer sig over.