Hollandsk stjerne: OL har kørt gennem mit hoved i tre år
21. juli 2021 10:50Foto: Sirotti
af Nicolai Russotti

På lørdag den 24. juli løber det olympiske landevejsløb af stablen, og her har Bauke Mollema store ambitioner om at levere et topresultat.

Annonce

En ny olympisk mester skal findes, når rytterne om blot tre dage skal tilbagelægge 234 kilometer og 4.865 højdemeter fra Musashinonomori Park til Fuji International Speedway.

 

Siden ruten blev offentliggjort, har hollandske Bauke Mollema haft sit blik rettet stift mod det olympiske landevejsløb, hvor han håber at kæmpe med om medaljerne.

 

Det fortæller han i et interview med Wielerflits.nl.

Bauke Mollema vinder suverænt i Pyrenæerne – se hollænderen køre alene i mål her

SE OL UDEN AFBRYDELSER

 

”De Olympiske Lege har kørt gennem mit hoved lige siden ruten blev annonceret i Tokyo. Fra det øjeblik har jeg haft mit blik rettet mod dette løb,” fortæller Mollema forud for sin afrejse til Japan.

 

HAR DU HUSKET AT SÆTTE DIT MANAGERHOLD TIL DET NYE OG ANDERLEDES HALVÅRSMANAGERSPIL?

 

Trek-Segafredo-rytteren har da også senest vist god form, da han i det netop afsluttede Tour de France vandt 14. etape fra Carcassonne til Quillan.

Annonce

 

Selv siger Mollema, at han brugte Touren som forberedelse og hele tiden kørte med OL-løbet i Tokyo i baghovedet. Han fortæller samtidig, at der derfor var en særlig grund til, at han ikke kørte efter et resultat i klassementet.

 

”Det er anderledes hvis man er klassementsrytter, fordi man vil være nødt til at arbejde hårdt hver dag. Det er ikke kun fysisk hårdere, men det bliver også særligt hårdt mentalt,” lyder det fra den 34-årige hollænder.

 

Som følge af sin forberedelse, regner Tour-etapevinderen derfor med, at han er i topform, når landevejsløbet til OL skal afgøres på lørdag.

 

Mollema er blevet tildelt en kaptajn-rolle på det hollandske OL-mandskab, hvor han vil få selskab af Tom Dumoulin, Wilco Kelderman, Dylan van Baarle og Yoeri Havik.

 

SE MASSER AF OL-CYKLING PÅ DISCOVERY+ UDEN BINDING OG TIL TILBUDSPRIS

Annonce

INFO
OL Tokyo
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Uno-X sender flere danskere til fransk etapeløb

Landevej

Coronaramt Kamp kæmper med formen

Landevej

Vingegaard forlænger sin kontrakt

Landevej

Eksklusivt: Se OL på Discovery+ uden afbrydelser

Landevej

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Tour de l’Ain

Landevej

Video i artiklenOptakt: Vuelta a Castilla y Leon

Landevej

Optakt: Tour de l’Ain

Landevej

Annonce

ANNONCE