Hollænder i topform: Kulminationen på en fantastisk periode
11. oktober 2021 09:01Foto: A.S.O. / Charly Lopez
af Emil S. Poulsen

I sidste uge vandt han det ikoniske Binche - Chimay - Binche, og i går kunne han igen køre sig til en topplacering, da han endte som nummer fem i Paris - Tours. Dermed fortsætter Danny Van Poppel et imponerende efterår, hvor hans række af podiepladser ikke synes til at stoppe

Annonce

Hollænderen er kendt for at have en imponerende styrke, når løbet byder på barske betingelser, og i går var ingen undtagelse for den robuste rytter. Danny Van Poppel (Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux) sørgede for at holde sig med fremme i forfølgergruppen, og da afslutningen satte ind, udmanøvrerede han de restende ryttere i gruppen og sprintede sig dermed til endnu et topresultat i denne sæson.

 

Femtepladsen blev den hollandske rytters fjortende placering blandt de ti bedste i denne sæson, der blandt andet har budt på en sejr i Binche - Chimay - Binche i sidste uge.

 

Det var derfor en svært tilfreds Van Poppel, der i går kunne køre over målstregen i det franske endagsløb. Det forklarede han til hollandske Wielerflits.nl.

Arnaud Demare vinder Paris-Tours efter flot sprint

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

”Paris-Tours er kulminationen på en fantastisk periode efter Tour de France, hvor alting gik, som det skulle, og min selvtillid blev ved med at vokse på et mentalt og fysisk niveau,” forklarede han.

 

Gårsdagens løb blev samtidigt Van Poppels sidste for Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux, der fra sæson skal køre for tyske Bora - Hansgrohe. Derfor har det formstærke efterår også været ekstra betydningsfuldt for den kraftfulde hollænder.

 

”Selvom jeg havde en dårlig start på sæsonen, blev holdet ved med at arbejde hårdt, og derfor er jeg meget tilfreds med at kunne give tilbage med en stribe af gode resultater i løbet af de seneste par måneder. Med de her ben og den gode atmosfære på holdet ville jeg gerne have fortsat sæsonen. Jeg vil gerne takke holdet for de seneste to år,” erklærede den garvede cykelrytter.

Annonce

 

Gårsdagens Paris - Tours blev vundet af Arnaud Démare (Groupama - FDJ), der vandt det franske løb foran Franck Bonnamour (B&B Hotels p/b KTM) og Jasper Stuyven (Trek - Segafredo).

 

Annonce

INFO
Intermarche - Wanty Gobert
Nyheder
Paris - Tours
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tempomaskine forlænger med WorldTour-hold

Landevej

Dansker forventer hård Tour: Ingen offdays

Landevej

Overblik: Sådan sluttede de danske herrer på verdensranglisten

Landevej

Tour-exit efter styrt: Nu forlader han WorldTour-hold

Landevej

Transferlisten 2021-2022 - WorldTour

Landevej

Video i artiklenTour-arrangører pressede på for teknisk enkeltstart i København

Landevej

Ikke udgået siden 2018: Jeg er lidt af en løbsnarkoman

Landevej

Annonce

ANNONCE