Annonce

Hischi er et klart led i UAE’s talentudviklingsplan
17. januar 2021 08:00Foto: A.S.O. / Pauline Ballet
af William Qvick-Godthaab

UAE Team Emirates var i 2020 blandt de mest vindende hold på WorldTouren, hvor flere af holdets sejre blev vundet af holdets unge talenter, som de satser stort på.

Hirschi tager suveræn sejr i Fleche-Wallonne

se mere cykling på

Den nybagte UAE-rytter, Marc Hischi, er et klart led i UAE Team Emirates udviklingsplan, siger UAE-sportsdirektøren, Mauro Gianetti, til Cyclingnews.

 

Marc Hischi fik de store gennembrud i 2020, hvor han tog flere store sejre. Han tog tin første sejr i Tour de France, hvor han vandt 12. etape, mens han senere i efteråret både vandt Fléche Wallonne og vandt bronze ved VM i Imola.

 

”Jeg er glad for, at han er med os: han er en schweizisk rytter, han er talentfuld, han er en rigtig professionel, og fordi han kom ud af sin foregående kontrakt for at slutte sig til os, viser det, at han så os som det ideelle hold til hans udvikling,” siger Gianetti til Cyclingnews om holdets nye transfer.

 

UAE er et hold, som i løbet af de seneste år har opjusteret en del på talentfronten, hvor holdet er blandt feltets førende udviklingshold. Det arabiske hold har unge talenter som Mikkel Bjerg, Tadej Pogacar og Brandon McNulty på kontrakt.

 

”Unge ryttere er mere motiverede og vil forbedre sig. De bygger deres egen fremtid, så deres motivation er himmelhøj. Det er mere interessant at have unge ryttere på dit hold og derefter forbedre sig sammen. Der er intet pres, bare et ægte ønske om at klare sig godt,” siger Gianetti.

 

Planen for Hirschi er, at i løbet af foråret skal prøve sig af i flere af de belgiske klassikere, før forårets Ardennerklassikere venter, hvor Hirschi regnes som en af favoritterne.

Annonce

 

Annonce

INFO
Marc Hirschi
Nyheder
UAE Team Emirates
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 7. etape af UAE Tour

Landevej

Video i artiklenOptakt: Faun-Ardeche Classic

Landevej

Video i artiklenOptakt: Omloop Het Nieuwsblad

Landevej

Eksklusivt interviewAsgreen er klar til krig i Flandern

Landevej

Video i artiklenUAE Tour-analyse: Nogle ting forandrer sig aldrig

Landevej

Følg årets første brostensklassikere

Landevej

Følg den store finale i UAE Tour

Landevej

Annonce