Annonce

Hinault: Bliver svært med Tour de France i juli
04. april 2020 09:00Foto: Sirotti
af Magnus Von Dreiager

Bernard Hinault forudser ikke, at Tour de France kan blive afviklet som planlagt i juli. Det er ganske enkelt ikke realistisk ifølge den franske cykellegende.

Se eller gense: Da Cort vandt den første danske etapesejr i ni år

SE FELTET.DKS EKSKLUSIVE TILBUD PÅ I MARTS

Det er et spinkelt håb, som Bernhard Hinault har om, at Tour de France kan blive gennemført som planlagt. Bliver Tour de France det, så er det, fordi coronavirussen er begyndt at forsvinde rundt om i verden. Det er dog nogle scenarier, som vi også vil kunne komme til at se igen i fremtiden.

 

"Ingen havde forestillet sig noget så alvorligt, og det ville påvirke hele verden. Du er nødt til at forberede dig på andre lignende kriser," fortæller Bernhard Hinault til EFE ifølge esciclismo. 

 

Tour de France uden tilskuere giver ikke mening

Noget der også har været diskuteret er, hvorvidt man kan gennemføre Tour de France uden tilskuere. Det er dog ikke en mulighed, som den femdobbelte Tour de France-vinder er tilhænger af. Han har fuld tillid til arrangørerne og er enig med dem i, at løbet kun kan gennemføres, hvis betingelserne er opfyldt for fuldføre den med tilskuere.

 

"Hvis der er Tour de France, vil folk gerne rejse hen for at se det, og de vil sige til sig selv: 'Hvis cykelrytterne kan, så kan vi også.' Der er ingen mening i at ønske at gøre det uden et tilskuere," udtaler han.

 

Han tilføjer samtidig, at når først restriktionerne bliver lempet, så vil folk længes efter at komme ud for at opleve ting, og det vil kunne trække endnu flere tilskuere til Tour de France.

INFO
Bernard Hinault
Nyheder
Tour de France
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: GP Jean-Pierre Monseré

Landevej

Optakt: GP Industria & Artigianato

Landevej

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Paris-Nice

Landevej

Video i artiklenOptakt: Paris-Nice

Landevej

Video i artiklenFølg Mads P. og Cort i første massespurt i Paris-Nice

Landevej

Video i artiklenFølg søndagens endagsløb i Belgien og Italien

Landevej

Fuglsang efter kamp mod overmagten: Top-5 havde været fedt

Landevej

Annonce