Groenewegen: Denne sejr er vigtig for mig
10. februar 2019 19:48 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Den stærke sprinter Dylan Groenewegen har tidligt fået den første sejr i sæsonen med dagens etapesejr i Volta a la Communidad Valenciana. Det giver et godt grundlag forud for resten af sæsonen.

Groenewegen var blandt de store favoritter forud for afgørelsen på dagens etape. Den lå lige til hans ryttertype og det kvitterede han for med en sejr, hvor han ellers ikke havde den ideelle startposition - det fortæller han umiddelbart efter sejren.

 

”Det her er en sejr for hele holdet. Det var en hård finale med mange sving og farten var meget høj. I det sidste sving var jeg nødt til at komme langt nede bagfra. Ved at hoppe fra hjul til hjul lykkedes det mig at få sejren,” siger Dylan Groenewegen i en pressemeddelelse.

 

Nu kan Groenewegen se frem mod de næste løb, som han skal være med til at køre. Målet er at få så mange sejre som muligt til Team Jumbo-Visma.

 

”Denne sejr er meget vigtig for mig. Den giver selvtillid forud for de løb, som kommer. I dag var bare det rigtige øjeblik. Det er ikke kun min første sejr i sæsonen, men også den første for holdet under det nye navn. Jeg er meget glad,” siger Groenewegen.

 

DEL
DELTAG I DEBATTEN