Greg Van Avermaet jubler over sæsonens første sejr
08. februar 2019 18:27 af Andy PedersenFoto: CCC Team 2019

Greg Van Avermaet er den kronede konge af CCC Team, og det beviste han i dag ved at gå forrest og nuppe sejren i Volta a la Comunitat Valenciana.

Sejren markerer den tredje for mandskabet, som blev oprettet i kølvandet på den hektiske periode hos det nu hedengangne BMC Racing Team. De to første gik til Patrick Bevin, mens Van Avermaet fik åbnet sin personlige konto i dag i Valencia, og det er noget, som glæder den erfarne belgier og OL-vinder.

 

“Jeg er virkelig glad for at tage denne sejr, og det er faktisk min første individuelle sejr her, efter jeg var med til at vinde holdtidskørslen i 2017 og 2018. Det er altid fantastisk at starte sæsonen med en sejr og specielt på en hård rute som denne, hvor alle er på grænsen,” siger Van Avermaet i en pressemeddelelse.

 

Derudover fortæller han, at mandskabet har fået deres samarbejde til at køre på skinner. Det var i høj grad positionering, som sikrede ham det gode resultat.

 

”Jeg følte mig virkelig stærk i dag og holdet gjorde en god indsats hele dagen, men specielt på den sidste stigning. Jeg var i en god position på den sidste del af finalen, faktisk en perfekt position, så jeg startede min spurt og håbede, at ingen kunne komme rundt om mig. Det er så fedt at starte sådan her,” siger han altså.

DEL
DELTAG I DEBATTEN