Norsgaard: Jeg er stolt af mig selv
02. maj 2021 18:30Foto: Photo Gomez Sport / Movistar Team
af Mikkel Tofte Langerhuus

Emma Norsgaard var glad for den samlede sejr i Festival Elsy Jacobs. Hun fremhæver sine holdkammerater, der hele weekenden har hjulpet hende med at hente årets første sejre. 

Annonce

Emma Norsgaard fik hul på sejrsbylden i Festival Elsy Jacobs, da hun vandt både første og anden etape, og ikke mindst kunne iklæde sig den gule føretrøje efter løbets sidste etape. 

 

Den hurtige dansker var efterfølgende pavestolt over sin egen og holdets præstation. 

 

"Det er en utrolig følelse. Jeg er stolt af det arbejde, jeg har leveret i weekenden, og hvor godt beskyttet, jeg har været," siger Norsgaard i en pressemeddelse fra Movistar. 

Drama: Thomas styrter i våd finalespurt

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

I pressemeddelsen fremhæver silkeborgenseren Leah Thomas, der specielt på dagens etape spillede en afgørende rolle for Norsgaard, men dagens vinder er i det hele taget rigtig tilfreds med den beslutning, hun tog, da hun skiftede til det spanske storhold inden sæsonen. 

 

"Jeg er meget, meget glad for den samlede sejr. Det er en enorm glæde at være på holdet. Jeg er hver dag glad for den beslutning, jeg tog, og for det arbejde, de gør hver dag for mig," lyder det fra Norsgaard. 

 

Afslutningsvist sætter Movistar-rytteren nogle ord på, hvordan hun selv var kørende i dag, hvor hun følte sig ovenpå pedalerne hele dagen. 

Annonce

 

"Jeg har haft meget gode ben i dag, endnu bedre end dem i går. På alle tidspunkter har jeg følt, at jeg havde løbet under kontrol," udtaler Norsgaard.

 

Efter fem andenpladser i sæsonens åbning fik danskeren endelig åbnet sin sejrstotal. Med to etapesejre og den samlede sejr er sejrstotalen nu på tre for den 21-årige dansker, der kører sin første sæson for Movistar i år. 

 

Annonce

INFO
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Anacona efter sejr: Jeg har arbejdet hårdt for denne succes

Landevej

Veteran tæt på sejr: Den slags muligheder kommer ikke ofte

Landevej

Se alle Giro-etaper uden reklamer

Landevej

Video i artiklenFavoritvurdering: Søndagens løb i Frankrig, Ungarn og Spanien

Landevej

Video i artiklenOptakt: 9. etape af Giro d’Italia

Landevej

Video i artiklenGiro d'Italia-analyse: Varsel om brud på 13 års tørke?

Landevej

Video i artiklenFølg søndagens store bjergetape i Appenninerne

Landevej

Annonce