Prøv vores nye app
Giro d'Italia-analyse: Planerne, der så bedst ud på papiret
24. maj 2023 13:02Foto: Sirotti
af Emil Axelgaard

I disse dage køres Giro d’Italia, som vi dækker intenst. Hver dag skriver vores ekspert, Emil Axelgaard, optakter til etaperne, og som led heri analyserer han den foregående dags begivenheder. Vi bringer her hans analyse af 16. etape.

Annonce

Artiklen fortsætter efter videoen.

STREAM GIRO D’ITALIA UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Da Jumbo-manager Richard Plugge lige inden jul præsenterede sine stort anlagte planer for 2022-sæsonen så det ved første øjekast fremragende ud. Til Tour de France kunne han præsentere den forsvarende vinder, Jonas Vingegaard, der i de franske bjerge havde sat selveste Tadej Pogacar ganske eftertrykkeligt til vægs, og i Giroen kunne han præsentere den mest dominerende etapeløbsrytter i de seneste 5 år, Primoz Roglic, der med sine hele tre Vuelta-sejre jo for længst har bevist sine evner som grand tour-rytter. Ja, faktisk kunne holdet måske endda drømme om at gennem fører en ”grand tour-grand slam”, for selvom det endnu ikke er officielt bekræftet, ligger det i kortene, at Roglic til september drømmer om at skrive historie som den første firedobbelte Vuelta-vinder.

 

Alligevel var planen måske pænere på papiret, end den var det i virkeligheden. 2022-sæsonen bød på mange fortællinger, men en af de vigtigste var Roglics fald fra tronen. De fleste ville selvfølgelig kalde et år, der bød på sejre i både Paris-Nice og Criterium du Dauphiné en stor succes, men for Roglic og Jumbo var det næppe tilfældet. Jo, resultaterne var flotte, men måden, hvorpå de blev opnået, var noget helt andet end det, vi har kendt det altædende slovenske monster for.

 

Læs også
Van Aert tilbage på cyklen - Visma teaser for flere nyheder

 

Ja, faktisk skal han være glad for, at han kører for verdens bedste hold. Uden Wout van Aert havde vinderen af Paris-Nice utvivlsomt heddet Simon Yates, og havde han ikke været holdkammerat med den åbenlyst stærkere Vingegaard, havde Jakob Fuglsang ikke længere været den eneste dansker af Dauphiné. Uden sit stærke hold ville Roglic faktisk være kommet ganske tomhændet gennem en sæson, hvor sejren på kongeetapen i Paris-Nice - en sejr, der slet ikke blev opnået med en vanlig magtdemonstration - havde været den eneste.

 

Den slags markante niveaufald er altid bekymrende for en rytter, der i moderne cykelsport må føle sig som pensionist i et felt omgivet af det ene vidunderbarn efter det andet. Den slags nedadgående trends bliver sjældent vendt på hovedet, og det kunne være svært at se, at det slovenske uhyre pludselig skulle genopstå.

 

Personligt var jeg i hvert fald ikke særligt optimistisk på hans vegne, da Plugge fremlagde sine storslåede planer, mens de fleste havde travlt med at drikke gløgg og spise klejner. Alligevel var der et sted at finde et håb. I Touren så vi grundet hans styrt aldrig, hvad han kunne, og det var svært ikke at være imponeret over, hvordan han stort set fulgte Pogacar og Vingegaard til døres på La Planches des Belles Filles, når vi senere fandt ud af, hvor voldsomt forslået han faktisk var. Og når hans Vuelta var alt andet end imponerende, handlede det jo måske om hans mildt sagt kompromitterede optakt mere end et reelt niveaufald.

Annonce

 

Håbet var spinkelt, men det var der. Og pludselig voksede det ganske voldsomt, da Roglic efter en svær vinter med en omfattende skulderoperation gjorde et fremskyndet comeback i Tirreno-Adriatico, hvor al logik ville tilsige, at han måtte mangle en del. Det gjorde han åbenlyst også, og uden den kraftige modvind på kongeetapen havde han næppe vundet etapen, men den ringe forberedelse gjorde det alligevel blot endnu mere imponerende, at han ikke blot vandt løbet, men også vandt alle de tre etaper, han havde en reel chance for at vinde.

 

Det var imidlertid ikke i sig selv nok til at tro på en genfødsel af uhyret. Der skulle mere end et par gode puncheurspurter og en spurtsejr på en modvindsramt kongeetape til at overbevise om comebacket - dårlig forberedelse eller ej. Men det mere skulle ikke vente længe på sig. Knap havde han forladt Italien, inden han tog sin første sejr i Volta a Catalunya, endda med to etapesejre undervejs - og havde han ikke givet gaver på sidste etape, havde han utvivlsomt atter taget tre af slagsen.

 

Se, det var en sejr, der havde værdi. Her var der nemlig ingen modvind. Tværtimod var det den hårdeste udgave i mange, mange år, og først og fremmest var modstanden skræmmende. Han var nemlig oppe mod sin hovedrival i Giroen, Remco Evenepoel, der inden løbet endda ikke nedspillede forventningerne med sin erklæring om, at han egentlig ikke rigtigt skulle forbedre sin form meget mere, og at det eneste, der for alvor manglede frem mod Giroen, var et yderligere vægttab.

 

På forhånd lignede det lidt en Evenepoel-massakre mod en dårligt forberedt Roglic, men den udeblev helt. Tværtimod viste sloveneren sig som stærkeste mand, da han satte sin belgiske rival til vægs på den stejle Lo Port-stigning. Og han gjorde mere end det. Han og Evenepoel kørte resten af feltet midt over, ikke mindst Joao Almeida, der lignede en af de få, som måske kunne drømme om i Giroen at true de to favoritter.

 

Se, nu var der noget at have håbet i. Det var en sejr, der var musik i, og som med ét viste, at Roglic ville være en reel udfordrer til Evenepoel på de italienske landeveje. Det ville han da særligt være, når en kompromitteret forberedelse tilsagde, at forbedringspotentialet var betydelig større i den slovenske lejr end i belgisk ditto, der på forhånd havde erklæret, at forberedelsen jo stort set var overstået.

 

Men måske var den konklusion alligevel forhastet. Som sagt er det i disse tider ganske sjældent, at en nedadgående kurve - og den har endda været ret konstant siden de suveræne år i 2019 og 2020 - pludselig vender, og derfor skal man tænke sig om to gange, inden man pludselig proklamerer en genfødsel af en ældre herre.

 

Læs også
Optakt: 1. etape af Tour de Romandie

 

Til gengæld skal man heller ikke tøve med at gøre det, når de faktisk findes. For det gør de. Det kan godt være, at Geraint Thomas fik ødelagt Touren i 2021 af et styrt, men dengang lignede han bestemt en mand, der - i kraft af sin alder med en vis logik - havde toppet. Han havde allerede set skrøbelig ud i Dauphiné, og allerede inden styrtet havde han tabt tid på en ganske beskeden puncheuretape. Det kom endda efter et 2020, som måske nok fik ødelagt sit højdepunkt i Giroen af det tidlige styrt, men som indtil da havde været så elendig, at han sågar blev sat af Tour-holdet.

 

At Thomas var for ung til at blive afskrevet, fik vi alle at se sidste sommer, og derfor kunne alle slovenere med god ret håbe på, at den Roglic, vi så i Catalonien, var et varsel om, at vi i Giroen ville se en Roglic, der var i hvert fald tæt på det uhyre, vi kendte. Problemet er bare, at det catalanske løb måske slet ikke var så velegnet til at fortælle historien om hans virkelige niveau.

 

Roglic var nemlig kun god på de eksplosive etaper. Jo, Lo Port er en meget svær stigning, men den er kort, og den kom efter en helt flad og let dag. Den eneste dag, hvor rytterne blev testet over mange bjerge og højdemeter, sled Evenepoel ham slet og ret ned - og det endda på den meget, meget bløde La Molina-opkørsel.

 

Det var måske et varsel. Roglic har altid været en god klatrer, men hans virkelige spidskompetence har været i det eksplosive terræn. Hans flotte kørsel på La Planche des Belles Filles kom også i en meget eksplosiv afslutning, mens lidelserne i Dauphiné til gengæld kom på de store bjergetaper. Faktisk skal vi vel tilbage til hans vilde ridt til Lagos de Covadonga under Vueltaen i 2021 for at se en Roglic, der viste sig fra sin gode side på en stor bjergdag.

Annonce

 

Måske var det den tendens, der blev bekræftet, da Giroen i dag efter to ugers tålmodig venten endelig eksploderede med et brag på den alenlange Monte Bondone. Her blev Roglic nemlig testet af ikke bare det lange målbjerg, men også af en voldsom bjergdag med intet mindre end 5800 højdemeter over godt 200 km. Og da han atter blev testet i de rigtige bjerge, fik vi præcis det udkomme, Plugge må have frygtet den dag, han præsenterede sine store planer, men vi andre spiste en ekstra klejne.

 

Roglic var nemlig akkurat lige så skrøbelig, som man kunne have frygtet i december. Det lignede ellers det gamle altædende monster, da han satte sit hold frem for at føre nærmest i det øjeblik, det store og stærke udbrud var sluppet væk. Rohan Dennis fortalte ganske vist efterfølgende, at det mest af alt handlede om at bringe Thomas tilbage i den førertrøje, der kan være ekstra opslidende at bære, men særligt den meget aggressive føring i finalen signalerede nu, at det også handlede om, at monsteret efter to ugers faste var blevet sultent. I hvert fald gik det voldsomt stærkt både i dalen og på stigningens nedre del på et tidspunkt, hvor ingen længere var i tvivl om, at udbruddet aldrig ville kunne true trøjen.

 

Derfra begyndte tegnene imidlertid at blive mere og mere urovækkende. Det første lille krisetegn kom, da den genfødte Rohan Dennis, der for første gang siden vanvidsridtet på Stelvio begynder at give små tegn på den rytter, der vandt Giroen for Tao Geoghegan Hart, endelig slog ud. Her skulle presset fastholdes, men det blev det ikke. Tværtimod blev Sepp Kuss sparet, allerede inden UAE derfor påtog sig ansvaret.

 

Det næste krisetegn kom, da han fik en matchbold foræret. Almeida åbnede ballet og afsluttede de to uger venten med at splitte feltet til atomer, hvilket var en klar invitation til Kuss, der igen har fundet sine magiske tredjeugesben, om at fastholde presset, så Roglic kunne levere sit uppercut. Det pres blev imidlertid overladt til Jayco-overraskelsen, og i stedet blev vi vidner til det svært usandsynlige scenarium, at det var Filippo Zana, der for Eddie Dunbar tog teten så dybt inde i finalen af det første store bjergslag.

 

Herefter kom der ingen reaktion, da Zana slog ud. Kuss blev stadig sparet, og da Almeida udnyttede stilstanden til at stikke af, udeblev reaktionen også. I stedet blev Kuss nu brugt til at holde snor i den portugisiske rival, og dermed var hans offensive amerikanske våben pludselig blevet defensivt. Det var det endda, samtidig med at Roglics eget tråd blev mere og mere firkantet.

Annonce

 

Læs også
Verdensmesteren dropper Tour de France

 

Det stod i stigende grad klart, at den stort anlagte offensiv, som det stærke Jumbo-hold varslede fra det øjeblik, Edoardo Affini for efterhånden mange timer siden tog fronten, nok ville udeblive. Katastrofen var derfor langt fra umulig at forudsige, da Thomas satte kniven og herfra efterlod Roglics firkantede tråd hos Kuss, der som en anden Van Aert i Paris-Nice forhindrede den totale slovenske katastrofe.

 

Men havde det da ellers ikke set så lovende ud. Jo, Roglic var skam stærk på murene, men som jeg allerede skrev dengang, ville den bedste Roglic have knust Thomas i den slags eksplosivt terræn og på den slags voldsomme procenter. Hans engang så gode enkeltstart, der forsvandt i 2022, har jo heller ikke været til at få øje på i et løb, hvor det ikke kun var Evenepoel, der var bedre end den olympiske mester.

 

Nej, i efterrationaliserings klare skær var det ikke svært at se, at vi kunne blive vidner til et nederlag. Når det alligevel må betegnes som overraskende, skyldes det modstanden. Et nederlag til Evenepoel havde ingen kaldt uventet, men at den Roglic, der i Catalonien kørte alle andre end Evenepoel midt over, ikke kunne køre lige op med Almeida og Thomas må alligevel betegnes som en smule uventet. Det ville i hvert fald ikke kræve den Roglic, vi kendte fra 2019 og 2020 for at vinde dette løb.

 

Allerede nu ser det imidlertid ud til, at det kan blive svært at sikre den Giro-sejr, sygdom og styrt kostede ham for fire år siden. Når han alligevel har grund til at holde liv i håbet, skyldes det, at de kommende etaper passer ham bedre. Roglic har alle dage været skabt til bjergenkeltstarter, og han vil i hvert fald elske Lussaris stejle procenter mere end Thomas, når Giroens vigtigste etape køres på lørdag. Tre Cime di Lavaredos korte, stejle mur til sidst rimer også ganske meget på sloveneren, som for nogle dage siden endda kunne drømme om, at etapen grundet det elendige vejr blev endnu mere eksplosiv, hvis man var tvunget til at fjerne de foregående bjerge, som man gjorde i snevejret ved det seneste besøg i 2013. Også torsdagens lidt blødere bjergetape rimer mere på Roglic, end dagens gigantiske bjergmaraton gjorde det. Og så kan man altid håbe, at trængslerne også skyldtes det nylige styrt, og at der derfor er bedring i vente, selvom den stort opslåede Jumbo-offensiv ikke just indikerer, at han følte sig voldsomt mærket ved dagens begyndelse.

 

Ikke desto mindre er håbet tyndt. Giroen har lige nu udsigt til at blive den duel, mange spåede, men altså uden hverken den eller den anden af de to hovedkombattanter. I stedet er det Thomas og Almeida, der nu står ansigt til ansigt, og Roglic, der må leve med rollen som den outsider, der måske kan overraske.

Annonce

 

Det er mest bemærkelsesværdigt for Thomas. Ikke så meget på baggrund af det, vi vidste inden løbet, for vi så jo allerede sidste år, at den i 2021 så lidende waliser har vist, at ”gamle mænd” også i vidunderbørnenes tidsalder kan genfødes. Med tanke på det, vi så i Tourens indledning i 2021, eller da han blev vraget til Touren i 2020, er det imidlertid lidt af et comeback, hvis han vitterligt ender med at kunne krone sig som Giro-vinder bare få dage efter, at han på torsdag er fyldt 37. Det vil i givet fald ikke bare gøre ham til Giroens i særklasse ældste vinder - en titel, der lige nu indehaves af Fiorenzo Magni, er vandt løbet i en alder af 34. Det vil også gøre ham til historiens næstældste grand tour-vinder, kun overgået af Chris Horner, der med sin alder på næsten 42, da han vandt Vueltaen i 2013, dog stadig vil være i sin helt, helt, helt egen liga. Det vil i øvrigt ske mindre end et år efter, at Ineos - akkurat som jeg selv - havde afskrevet ham som grand tour-rytter og henvist ham til en rolle som joker bag Daniel Martinez og Adam Yates.

 

Skriver Thomas så historie på søndag? Det ser i hvert fald lovende ud. Han lignede dagens stærkeste mand i en finale, hvor Almeida længe så ud til at være på grænsen af eksplosion, og det var vel også et tegn på overskud, at det var ham, der valgte at sælge etapesejren for at sikre tidsgevinsten til Roglic. Det var i hvert fald en indikation på, at han ikke følte, at Almeida vil være en rival, der er umulig at slå.

 

Selvfølgelig er det et problem, at det engang så flyvende Ineos-hold er blevet svækket yderligere med Pavel Sivakovs exit, men det bliver næppe kollektivet, der koster ham sejren. Forskellene er allerede store, og nu er det ret klart, at Laurens De Plus og Thymen Arensman, der begge imponerede stort og svarede på de angreb, der kom i en forfølgergruppe, de måske endda kunne være kørt fra, skal slagtes som de hjælpere, de nu er. Nok er de kun fem mand, men når to af fire hjælpere ligger i top 10, er man ikke helt ude på tynd is.

 

Det er Almeida imidlertid heller ikke. Akkurat som Thomas har han en meget stærk historik i den tredje uge af grand tours. I 2020 kørte han sin bedste bjergetape til allersidst i et løb, hvor han stadig havde sine mangler, og i 2021 leverede han et forrygende comeback, efter at han allerede havde smidt sit klassement i regnen på den første bjergetape. Sidste år så vi ikke samme fremgang i den tredje uge, inden corona sendt ham hjem, men det var i et løb, hvor han aldrig fik det helt til at spille. Det gjorde han bestemt heller ikke den skuffende Vuelta, hvor han dog netop fandt bedre ben i den for ham desværre meget lette tredje uge.

 

Læs også
Visma-rytter gik imod strømmen: Forstår godt de andres valg

 

Nu tyder alt på, at han endelig har taget det skridt, hans 2021-sæson varslede, at han ville tage i 2022. Det er kommet med et års forsinkelse, og det kunne man allerede fornemme tidligere i år. Ja, han blev slået af en formsvag Roglic i Tirreno, og ja, Roglic kørte ham over i Catalonien, men også han havde sine problemer i februar, hvor han blev syg omkring løbet i Algarve. Samtidig er det jo - som det gælder for Thomas - ret entydigt, at han er bedst mod slutningen af grand tours, hvorfor det kun er naturligt, at Roglic slår ham i ugelange løb.

Annonce

 

Han kan også glæde sig over sit meget stærke hold. I dag var det Jay Vine, der splittede feltet, og hvis han efter sin sygdom finder sit niveau, er det ikke kun Roglic, der har en hjælper, som kan køre fra de fleste klassementsryttere. I dag viste Davide Formolo også sine bedste ben i flere år, mens Brandon McNulty fortsatte søndagens lovende takter. Nej, Almeida taber heller ikke løbet på sit hold.

 

I sidste ende skal han dog vinde løbet ved egen kraft, og derfor skal han være bedre end Thomas. Det så han ikke ud til at være i dag, hvor Thomas tog det meste af ansvaret, men Almeida brugte også en del krudt på sit soloangreb. Derudover så vi både i Burgos sidste år, hvor han havde en i sæsonen sjælden glansstund, og i Giroen i 2021, at han er glimrende på stejle procenter - procenter, der til gengæld må være en udebane for store Thomas. I det lys passer både 19. og 20. etapes stigninger bedre til Almeida end til Thomas, der i dag virkelig var på hjemmebane med en gigantisk bjergetape og et langt målbjerg, der var regulært og aldrig for stejlt.

 

En trussel er til gengæld det dårlige vejr, der altid har voldt ham kvaler, fo selvom vejret har været horribelt i dette løb, har vi haft tørvejr til alle de vigtige etaper - bortset fra dagens lidt ligegyldige regnbyge til sidst og en enkeltstart, hvor han lidt bekymrende underpræsterede. Udngår han at lide i regnen, kan det måske blive kogt ned til lørdagens slag på Lussari - et slag, der kun kan blive fascinerende, når vi taler om to ryttere, der i forvejen har for vane at køre enhver finalestigning som en enkeltstart og derfor burde være skabt til bjergenkeltstartens særlige kunst.

 

Det er til gengæld også ret klart, at Giroen formentlig har fundet sit podium. Den totale genfødsel af Damiano Caruso, som en lovende start havde skabt italienske drømme om, udeblev nemlig, og den italienske veteran må nok sande, at også han trods alt mærker alderen på samme måde, som Roglic tilsyneladende gør det. Bahrain kan så trøste sig med, at Santiago Buitrago gjorde det bedre i de rigtige bjerge, end han plejer, mens det var en streg i regningen, at Jack Haig stadig er så mærket, at han i finalen ikke kunne gribe ud efter den etapesejr, den bedste Haig burde have været i spil til.

 

Spørgsmålet er, om Caruso overhovedet er førsteudfordrer til podiet. Dagens overraskelse var Eddie Dunbar, der mere end bekræftede det lovende indtryk fra starten. Der var næppe mange, der havde varslet, at han skulle følge Roglic til dørs på Monte Bondone, men i virkeligheden vidste vi jo slet ikke, hvad vi skulle forvente af en mand, der på Ineos stod så meget i skyggen, at han kun fik lov at køre én grand tour i rollen som ren hjælper. Dengang hævdede han, at han havde været bedst i den tredje uge, og i dag viste han, at der nok var noget om snakken - og at hans i forvejen flotte 2022-sæson nok havde været betydeligt flottere, hvis han havde fået lov at gøre andet end at vinde små 2.1-løb på samlebånd (hvis to sejre kan berettige brugen af det udtryk).

Annonce

 

Der var også andre overraskelser. Einer Rubio leverede sin i særklasse bedste klatrepræstation i et løb, der pludselig er blevet ganske positivt trods en skidt start. Ilan Van Wilder, der hidtil har været bedst i eksplosivt terræn, viste også sit hidtil højeste niveau i bjergene og sikrede, at det to mand store Soudal-hold i den grad stadig har sin berettigelse i løbet og stadig kan drømme om et resultat, der dog trods alt blegner i forhold til de forventninger, man havde inden løbet. Det var også opløftende at se, hvordan Lennard Kämna i første omgang fik bevist, at han kan stå distancen også på en stor bjergetape i den tredje uge.

 

Det gør resultatet også for Hugh Carthy. Han kom bedre tilbage efter den tidlige krise, men det lovende forår var desværre et dække over, at der igen vil være mere 2021 og 2022 over denne Giro for den langlemmede brite. Mindre overraskende var det at se, at Andreas Leknessund kom til kort, for hans klassementsambitioner afhang af en ganske dramatisk forbedring i bjergene, som hans store tredjeugesmotor trods alt ikke kunne levere.

 

Det nederlag er imidlertid til at leve med for en mand, der slet ikke kom for at køre klassement. Langt mere alvorligt er det naturligvis, at Thibaut Pinot ikke får den drømmeafsked hans flotte Romandiet havde givet håb om. Det så allerede bekymrende ud, da i fredags ikke kunne gøre det af med Jefferson Cepeda og Rubio, og da han i søndags sejlede agterud på den lille bakke, og i dag står det helt klart, at den Pinot, vi har set i 2021 og 2022, desværre også er den, vi vil se i 2023. Til gengæld kan han nu rette fuldt fokus mod en bjergtrøje, der stadig er inden for rækkevidde efter en dag, hvor Ben Healy viste sig at have begrænsninger i de høje bjerge - og så kan han måske glæde sig lidt over det ekstremt flotte trøjeforsvar fra Bruno Armirail.

 

Læs også
Tour de Romandie-analyse: Cancellaras store dag

 

Det var imidlertid end kamp, han havde tabt på forhånd. Sådan var det trods alt ikke for Roglic, da Plugge i december afbrød klejnespisningen for at præsentere sine storslåede grand tour-planer. De så nemlig på papiret ganske uhyggelige ud, når den hollandske manager kunne gå efter en grand slam med to giganter som Vingegaard og det engang så altædende monster. Desværre viste 2022-sæsonen også, at planerne måske var bedre på papiret, end de var det i virkeligheden. I dag viste Monte Bondone desværre, at det nok også forholder sig sådan.

 

STREAM GIRO D’ITALIA UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

Annonce

 

 

INFO
Optakter
Nyheder
Giro d'Italia
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tirsdag den 23. april 2024

Landevej
Følg en onsdag med reducerede massespurter i Romandiet og Tyrkiet
Landevej
Video i artiklenSe spurten, der fik Bora-profil deklasseret
Landevej
Visma-rytter gik imod strømmen: Forstår godt de andres valg
Landevej
Favorit kommenterer afgørende fejl
Landevej
Hot seat var hårdt for dagens vinder: Værste timer i mit liv
Landevej
Sensationel hollænder stryger til tops på teknisk Romandiet-prolog
Landevej
Van Aert tilbage på cyklen - Visma teaser for flere nyheder
Landevej
Lefevere afviser: Selvfølgelig havde han sidste ord
Landevej
Bora-profil fratages sejr efter italiensk protest
Udstyr og test
Video i artiklenProduktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
Landevej
Optakt: 3. etape af Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Starttider: Prolog til Romandiet Rundt 2024
Landevej
Optakt: Prolog til Tour de Romandie
Landevej
Optakt: Tour de Romandie
Landevej
Verdensmesteren dropper Tour de France
Landevej
Verdensstjerne sæsondebuterer i stort etapeløb
Landevej
Pogacar øger - tronskifte hos kvinderne
Landevej
Fem danskere stiller til start i WorldTour-etapeløb
Udstyr og test
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Landevej
Mexicansk kæmpetalent har fremtiden på plads: Skriver uhørt lang kontrakt
Landevej
Første rytter fra nyt samarbejde: Visma sikrer talentfuld polak
Landevej
To danskere indgår: Se Uno-X Tour de France-bruttotrup

Mandag den 22. april 2024

Landevej
Ineos tager bomstærkt klatrehold med til WorldTour-etapeløb
Landevej
Tobias Lund reagerer på tredjeplads i hård spurt
Landevej
Bernal bedre end før det skæbnesvangre styrt: Vil være verdens bedste
Landevej
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Landevej
Stortalent tager førertrøjen: Philipsen bliver glad, når han ser det

Annonce

Udstyr og test
Test: Ekoi Gara MIPS Air
Landevej
Tysker i tårer efter triumf: Der står mange mennesker bag
Landevej
Dansk sprintertalent på podiet i tysk jomfrusejr
Landevej
Verdens bedste sprinter skriver lang kontrakt
Landevej
Quick-Step vil overveje ny Evenepoel-satsning
Landevej
Optakt: 2. etape af Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Tidligere toprytter om sportsdirektørjob: Et helvedes job
Landevej
Kron udtaget til stort etapeløb
Motion
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
MTB
Video i artiklenHør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Landevej
Stærke danskere udtages til WorldTour-etapeløb
Landevej
Sådan gik søndagens A-løb i Uvelse
MTB
Video i artiklenSe Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Landevej
Det smadrede mine ben, siger frustreret Pidcock
Udstyr og test
Test: ABUS Gamechanger 2.0

Søndag den 21. april 2024

MTB
Video i artiklenSimon Andreassen vinder i World Cuppen
Landevej
Tre danskere i top-10 i hollandsk endagsløb
Landevej
Cort med skadesopdatering: Min mor ville køre hurtigere ned end mig
Landevej
Brown reagerer på første monumentsejr
Landevej
FDJ – SUEZ-rytter snyder favoritterne i imponerende spurt
Landevej
Danmarksmester kører sig til nyt topresultat
Landevej
ColoQuick vinder dobbeltsejr i Vejle
Landevej
Van der Poel fik "stof til eftertanke" i Liège
Landevej
Video i artiklenSe Pogacars kraftfulde angreb på La Redoute
Landevej
Rørt Pogacar tog revanche med svigermor i tankerne
Landevej
Malmberg henter topresultat i Bosnien-Hercegovina
Landevej
Skjelmose: Dét kostede mig løbet
Landevej
Pogacar pulveriserer konkurrenterne med den perfekte opskrift
Landevej
Sådan var Pogacar atter suveræn
Landevej
Vidunderbarn fuldender UAE-dominans i tilbagevendt løb
Landevej
Jakobsen fremhæver dansk stortalent efter første dsm-triumf
Landevej
Video i artiklenSe Tobias Lund hjælpe Jakobsen til sin første sejr i år
Landevej
Topplacering giver dansk avancement på sidstedagen
Landevej
Video i artiklenFabio Jakobsen overlegen i Tyrkiet
Landevej
Optakt: Liege-Bastogne-Liege
Landevej
Optakt: Giro della Romagna
Landevej
Fléche Wallonne-vinder håber at kunne holde fast i momentum i Liége
Landevej
Van der Poel skal køre Liége-Bastogne-Liége på ny cykel
Landevej
Optakt: 1. etape af Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Optakt: Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Van Gils kom på podiet i Fléche Wallonne, og nu vil han gentage succesen i Liége
Landevej
Quick-Step-profil: Kan jeg redde vores forår?
Landevej
Her er startlisten til Liège-Bastogne-Liège 2024
Landevej
Skjelmose med stærk udmelding inden monument
Landevej
EF-profil tror på podiet, men 'Pogacar er i en liga for sig'
Landevej
Pogacar er glad for, at han sprang stort forberedelsesløb over
Landevej
Alaphilippe: Min moral blev knust

Lørdag den 20. april 2024

Landevej
21-årig hollænder vinder i hjemmebaneløb
Landevej
Benoot: Vi var virkelig overraskede over det
Landevej
Bora-stjerne afslører stort mål: Det bliver episk
VIS FLERE

Annonce