Gilbert tilbage på cyklen efter vildt Tour-styrt
09. august 2018 14:11 af Mathias Mundbjerg Foto: A.S.O.

Philippe Gilbert er begyndt genoptræningen efter sit voldsomme styrt i Tour de France. Han håber at gøre comeback i indeværende sæson.

Philippe Gilbert i grimt, grimt styrt: Belgieren er heldigvis okay

se mere cykling på

Det så grimt ud, da Philippe Gilbert på 16. etape af Tour de France undervurderede et sving og derfor røg ud over det lave værn ved vejen og ned ad en skråning.

 

Da han var kommet op igen og havde fuldført etapen viste det sig, at belgieren havde brækket knæskallen, og der var dermed ingen anden udvej end at udgå af løbet.

 

Nu er Quick-Step Floors-rytteren imidlertid tilbage på cyklen igen. Det siger han i en video, som han har slået op på sin Twitter-profil.

 

”Det skete meget hurtigt. Svinget overraskede mig, og så endte jeg nede ad skrænten. Jeg var skuffet over at forlade Touren på den måde, men også glad for, at skaderne ikke var værre,” siger Gilbert i videoen.

 

Hans mål er nu at komme tilbage på cyklen, inden sæson slutter.

 

”Jeg håber på at komme til start i Paris-Tours. Det er ti år siden, at jeg vandt løbet for første gang, og det var min første store sejr som professionel. Der er stadig lang tid til, men det bliver svært at nå det. Formen er virkelig gået ned ad bakke, og jeg skal arbejde hårdt for at komme tilbage,” lyder det fra Gilbert.

 

Inden sejren i Paris-Tours vandt Philippe Gilbert både Omloop Het Nieuwsblad og etaper i Tour Down Under og Criterium du Dauphiné, men det regner han tilsyneladende ikke for store sejre. Gilbert vandt Paris-Tours i både 2008 og 2009.

 

 

DEL
KOMMENTARER