George Bennett om Lombardiet: En fantastisk mulighed
15. august 2020 10:15Foto: Sirotti
af Frederik Holst Pedersen

Den 30-årige newzealandske bjergrytter George Bennett ser sine muligheder som værende gode for sejr i Lombardiet Rundt. Samtidig udpeger han Remco Evenpoel og danske Jakob Fuglsang som nogle af de største konkurrenter til sejren. 

 

Annonce

George Bennett har kun to professionelle sejre, men den ene kom i onsdagens Gran Piemonte.

 

Derfor er han også en optimistisk Jumbo-Visma-rytter forud for løbet. Den nylige sejr i Gran Piemonte og Team Jumbo-Vismas fantastiske sæson-genstart, giver den sædvanlige bjerghjælper god grund til optimisme forud for dagens monument.

 

”Jeg ved, at det er en fantastisk mulighed for mig. Med et hold som vores, fyldt med talent, så skal man gribe de chancer man får. Jeg går all in og er optimistisk. Selvfølgelig er der en masse gode ryttere til start, men jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke burde være der til sidst,” lyder det fra rytteren til Cyclingnews.com.

Sjælden sejr til Bennett i tæt Gran Piemonte-afslutning

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

Der er specielt en rytter som Bennett ser, som sin største konkurrent - nemlig vidunderbarnet Remco Evenepoel. 

 

”Det virker til, at han lever op til sit omdømme: Lombardiet Rundt bliver en fed kamp med Evenepoel. Jeg ser frem til det. Vi vil begge forsøge at vinde, men kun en af os vil slutte på toppen,” siger Bennett, der dog ikke vil udelukke andre ryttere også.

 

”Der er mange gode ryttere, som vil være der. Jeg synes, at [Diego] Ulissi bliver svær at komme uden om, Jakob Fuglsang så godt ud i Strade Bianche, der er også [Vincenzo] NIbali og [Bauke] Mollema,” lyder det endvidere. 

Annonce

 

Bennett ser frem til Lombardiet Rundt, et løb han er særdeles glad for. ”Lombardiet Rundt er mit yndligs løb i kalenderen. Jeg kommer normalt hertil og bruger en uge med min kæreste ved Comosøen. Det er normalt min sidste mulighed i sæsonen, men nu er det dejligt at være tæt på at peake formmæssigt,” fortsætter han. 

 

Bennett får blandt andet støtte fra danske Jonas Vingegaard i løbet. Lombardiet Rundt kan følges live her på Feltet.dk. Du kan allerede nu læse vores optakt til løbet her.

 

Team Jumbo-Vismas hold til Lombardiet Rundt 

 

George Bennett

Koen Bouwman

Chris Harper

Lennard Hofstede

Paul Martens

Jonas Vingegaard

Antwan Tolhoek

 

Annonce

 

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Giro di Sicilia

Landevej

Optakt: 1. etape af CRO Race

Landevej

Video i artiklenOptakt: CRO Race (Tour of Croatia)

Landevej

Video i artiklenOptakt: Giro di Sicilia

Landevej

Video i artiklenFølg åbningsetaperne i Kroatien og på Sicilien

Landevej

Video i artiklenAlaphilippe forudså van Aerts tilbagegang: Hør Brian Holms historie om franskmanden

Video

Hollænder indstiller karrieren på grund af helbredsproblemer

Landevej

Annonce

ANNONCE