Gaviria hylder sit mandskab efter ny sejr
21. oktober 2019 13:25Foto: Sirotti
af Christian Frese

Fernando Gaviria var dybt taknemmelig for sine holdkammeraters arbejde, efter at colombianeren i dag tog sin anden etapesejr i årets Tour of Guangxi.

Annonce

Fernando Gaviria ankom til Tour of Guangxi med bare to sæsonsejre på WorldTouren, men efter fem etaper i Kina har colombianeren nu fordoblet det antal.

 

Den 25-årige Gaviria var nemlig igen i dag hurtigst, da feltets sprintere skulle afgøre den ellers kuperede og 212 kilometer lange 5. etape.

 

”Mine holdkammerater havde en stor andel i denne sejr. Jeg er meget glad for min præstation i dag. Det er aldrig let at køre løb på over 200 kilometer i slutningen af sæsonen, som det skete i dag”, fortæller sejrsherren.

 

Inden etapen var der næppe mange, der havde forventet, at UAE Team Emirates-rytteren ville overleve de utallige bakker og over 2000 samlede højdemeter. Ikke desto mindre formåede colombianeren at begrænse sit tab på stigningerne, før han så kunne overspurte Pascal Ackermann i finalen.

 

”Jeg havde det godt hele dagen, og jeg blev ved med at klatre hårdt for at forblive tæt på feltet. Jeg kom så tilbage til fronten takket være støtten fra mit hold”, forklarer Gaviria og tilføjer om spurten.

 

”I spurten var jeg i stand til at starte fra en god position og havde gode ben, så jeg kunne tage sejren”, slutter colombianeren, der også vandt løbets 1. etape.

Annonce

 

Tour of Guangxi føres fortsat af Enric Mas, og der resterer en enkelt etape. Denne køres i morgen og har en meget lignende profil til dagens etape. Etapen er dog kun på 168 kilometer og byder med sin flade afslutning op til et sidste opgør mellem løbets hurtige folk.

 

Annonce

INFO
UAE Team Emirates
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Tour of Guangxi
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenFavoritvurdering: Fredagens løb i Ungarn og Spanien

Landevej

Video i artiklenOptakt: 7. etape af Giro d’Italia

Landevej

Giro d'Italia-analyse: Fri for slovenske monstre

Landevej

Video i artiklenFølg fredagens tricky adriaterhavsetape i Giroen

Landevej

Video i artiklenPåkørt Giro-rytter: En lortefølelse

Landevej

Video i artiklenEfter rytterpåkørsel: Sportsdirektør smidt ud af Giroen

Landevej

Video i artiklenDansk Uno-X-rytter kolliderer med vagt

Landevej

Annonce