Fuglsang: Jeg er lige så god som for to år siden
10. april 2021 10:00Foto: Sirotti
af Nicolai Russotti

Jakob Fuglsang proklamerede inden starten på årets Baskerlandet Rundt, at løbet skulle bruges som led i forberedelserne til Ardenner-klassikerne senere i april. Med en foreløbig 14. plads i klassementet føler den danske stjerne sig da også overbevist om, at formen er præcis hvor den skal være.

Annonce

Jakob Fuglsangs formkurve er på højde med niveauet han havde i successæsonen i 2019.

 

Det fortæller han ifølge Cyclingnews.com.

 

I 2019 havde Fuglsang en af sine mest succesfulde sæsoner i karrieren, da han blev nummer tre i Amstel Gold Race, nummer to i Flèche Wallone og triumferede i Liège-Bastogne-Liège.

Fuglsang over målstregen

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Nu giver den 36-årige Astana-rytter forhåbninger om mere dansk succes, da han til Cyclingnews.com fortæller, at han forventer at ankomme til Ardenner-klassikerne i storform.

 

”Hvis jeg kigger på, hvor jeg står lige nu, så er jeg lige så god, hvis ikke bedre, end jeg var for to år siden. Jeg er overbevist om, at jeg vil ankomme (til Ardenner-klassikerne, red.) i den helt rigtige form.”

 

Med holdkammeraten Ion Izagirres foreløbige niendeplads og sin egen 14. plads i klassementet føler danskeren intet pres forud for lørdagens afgørende bjergetape, hvor han vil have frit lejde til at teste benene af.

Annonce

 

”Ion Izagirre er vores kaptajn, og jeg er her for at få lavet den sidste forberedelse. Jeg har frit spil til at gøre hvad jeg vil og teste mine ben af, når jeg har lyst,” lyder det fra den danske veteran.

 

Selvom Fuglsang forventer at gå ind til Ardennerne i storform, så anerkender han dog også, at det generelle niveau i feltet har været utroligt højt i dette forår. Derfor mener han ligeledes, at det bliver svært at forudsige hvilket formniveau hans konkurrenter vil ankomme i.

 

Selv vil Fuglsang blandt andet nærstudere ruten til Amstel Gold Race inden han afgør hvilken af de tre klassikere, der passer ham bedst.

 

Inden Fuglsang og resten af feltet triller ud på 6. etape af Baskerlandet Rundt, kan du læse Emil Axelgaards optakt til kongeetapen.

 

Annonce

INFO
Astana - Premier Tech
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Itzulia Basque Country
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenLa Maglia Rosa fører an i jagten på udbruddet

Video

Video i artiklenChristopher Juul angriber og kommer fri

Video

Video i artiklenStudiet om Ineos’ strategi: Med den finale...

Video

Eksklusivt interviewArven efter Bennett: Holm spår Quick-Steps fremtid

Landevej

Video i artiklenJoao Almeida: Vi er spændte på etapen og vil give alt

Video

Video i artiklenDagens si o no: Tv-tid, angrebsstrategi og restitution

Video

Video i artiklenEksklusivt interviewJulius Johansen med store landevejsdrømme i 2021

Landevej

Annonce