Fuglsang inden Amstel: Er hvor jeg skal være
15. april 2021 18:25Foto: Sirotti
af Johan Hørstrup

Astana - Premier Tech går ind til Ardennerklassikerne med fuldt fokus på Jakob Fuglsang. Her håber danskeren på at kunne repetere 2019-sæsonens resultater.

Annonce

Jakob Fuglsang vender tilbage til Ardennerklassikerne i denne sæson, efter at danskeren sidste sæson ikke var til start i de tre kuperede klassikere.

 

I 2019-sæsonen var danskeren på podiet i alle tre løb, da han blev nummer tre i Amstel Gold Race, nummer to i Flèche Wallone og endelig tog sejren i Liège-Bastogne-Liège.

 

Den 36-årige dansker har i år haft Baskerlandet Rundt som optaktsløb til de tre klassikere. Her kom danskeren fra løbet med en samlet 15. plads, men alligevel ser danskeren positiv på sit eget niveau efter etapeløbet.

Se eller gense: Fuglsang kører fra alle og vinder Liege Bastogne Liege 2019

SE ALLE TOUR-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

”Jeg er der hvor jeg skal være rent formmæssigt. Sidste uges Baskerlandet Rundt var med til at give det sidste inden de kommende løb, og med vores to etapesejre undervejs, har vi fået et moralboost,” fortæller han til holdets hjemmeside.  

 

Efter at han i mange år havde haft fokus på Grand Tours, og at skulle køre klassement, er Astana - Premier Tech-rytteren nu blevet en af sportens stærkeste ryttere i de kuperede endagsløb.

 

”De tre Ardennerklassikere passer mig rigtig godt. I år passer ruten til Amstel Gold Race mig rigtig godt. De løb er efterhånden blevet mine yndlingsløb, og jeg har kun gode minder fra løbene,” fortæller han.

Annonce

 

Med Alex Aranburu, som vandt en etape i Baskerlandet Rundt, og den kasakhiske mester Alexey Lutsenko på holdkortet, har Astana i år flere kort at kunne spille på.

 

”Vi har et rigtig stærkt hold med til Belgien og Holland, og vi er selvfølgelig ambitiøse. Det ville være fantastisk at kunne ramme 2019-niveauet,” fortæller han.

 

”Jeg skal give den alt jeg har, og forhåbentligt så kan jeg også betale familien tilbage for de ofre, de har lavet de sidste par måneder,” tilføjer han. 

 

 

Annonce

INFO
Astana - Premier Tech
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Amstel Gold Race
Nyheder Profil Resultater
Liège - Bastogne - Liège
Nyheder Profil Resultater
Fleche Wallonne
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

EKSKLUSIVT TILBUD: Se alle Tour-etaper uden reklamer

Landevej

Canyon SRAM-rytter stryger til tops med sent angreb i Belgien

Landevej

Roglic: Vingegaard bliver afgørende for min Tour

Landevej

Video i artiklenTour de France: Bjergtrøjen

Landevej

Belgier sejrer efter solotogt - Stjernefrø imponerer i debut

Landevej

Danskerhold skifter navn efter ny sponsor

Landevej

Video i artiklenTour de France: Pointtrøjen

Landevej

Annonce

ANNONCE