Froome satser på Sky-sejr i Colombia
11. februar 2019 16:18 af Christian BergFoto: Team Sky 2019

Den kenyanskfødte superstjerne afslører ikke, hvem holdet skal køre for.

I morgen starter det colombianske etapeløb, Tour Colombia, der trods sit status som 2.1-løb har et ufatteligt stærkt felt til start. En af de mange stjerner, der er til start, er Chris Froome, der bruger de fem dage i højderne til at indlede sin sæson.

 

Den firedobbelte Tour de France-vinder er en del af et meget stærkt Sky-mandskab, der også har Egan Bernal og Ivan Ramiro Sosa med til Sydamerika. Det britiske storhold har et klart mål for Tour Colombia, som Bernal vandt sidste år.

 

”Jeg er her for at forbedre mit niveau frem mod den ventende sæson. Vi er her dog med den forsvarende mester fra sidste år, så vi skal arbejde så hårdt som muligt for at beholde den titel på holdet,” siger Froome ved løbets pressekonference.

 

Den 33-årige brite har flere gange henvist colombianere til sekundære placeeringer i store løb, hvor Nairo Quintana blandt andre har tabt Touren til ham. Alligevel fik Froome et stort bifald ved præsentationen.

 

”Jeg kunne forvente, at nogle ville se mig som fjenden, men jeg har ikke mærket noget i den retning. Jeg vil gerne sige mange tak til alle for velkomsten og til det colombianske cykelforbund for at invitere mig hertil.”

 

Læs vores optakt til Tour Colombia.

DEL
DELTAG I DEBATTEN