Froome: Bernal er hjælper i Touren 2020
14. oktober 2019 15:47Foto: A.S.O. / Alex Broadway
af Mads Søndergaard Jensen

34-årige Chris Froome er på vej tilbage fra den skade, der holdte ham ude af dette års Tour de France. Næste år vil Froome dog være der igen, og det er ifølge hovedpersonen selv med dette års vinder som hjælperytter.

Annonce

Den firedobbelte Tour-vinder hævder i et interview med France Télevision, at dette års vinder Egan Bernal har sagt ja til at støtte Froome i jagten på den femte Tour-sejr. Det skriver Cyclingnews.com.

 

”Han (Egan Bernal, red) sagde ja. Men jeg er nødt til at være den stærkeste. Hvis han er den stærkeste vil jeg med glæde hjælpe ham. For det er sådan cykelløb fungerer, den stærkeste rytter vinder,” siger Froome til France Télevision ifølge Cyclingnews.com

 

I næste måned skal Froome opereres, hvor der skal fjernes en metalplade fra hans ben. Men allerede nu er briten begyndt træningen igen, og har flere gange luftet sin ambition om at vinde Tour de France for femte gang.

 

”Alle siger jeg skal stoppe på toppen, men jeg elsker cykling og jeg vil fortsætte. Hvis jeg ikke kan vinde, så vil jeg hjælpe andre til at vinde. Men jeg har vundet fire Tour de France, jeg mangler mindst en sejr mere,” lyder det videre fra Froome.

 

Styrtet der satte Chris Froome på sidelinjen var et voldsomt styrt, og flere vurderede at den 34-årige rytter ville have svært ved at komme tilbage, som den rytter han var før styrtet. Det giver ifølge Froome endnu mere motivation, for at komme tilbage.

 

”En femte Tour-titel ville være stort. Men at gå efter den femte Tour-titel efter et styrt der potentielt kunne have endt min karriere, det ville være endnu større,” slutter briten.  

Annonce

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenFavoritvurdering: Fredagens løb i Ungarn og Spanien

Landevej

Video i artiklenOptakt: 7. etape af Giro d’Italia

Landevej

Giro d'Italia-analyse: Fri for slovenske monstre

Landevej

Video i artiklenFølg fredagens tricky adriaterhavsetape i Giroen

Landevej

Video i artiklenPåkørt Giro-rytter: En lortefølelse

Landevej

Video i artiklenEfter rytterpåkørsel: Sportsdirektør smidt ud af Giroen

Landevej

Video i artiklenDansk Uno-X-rytter kolliderer med vagt

Landevej

Annonce