Annonce

Franskmand vandt årets første europæiske landevejsløb
24. januar 2021 14:59Foto: Team Total Direct Energie
af Joachim Alexander Farshøj

Årets første landevejsløb på europæisk grund, Classica Comunitat Valenciana blev i dag afviklet, og efter et løb hårdt præget af sidevind, kunne Lorenzo Manzin spurte sig til sejren.

Brian Holm om sin tid i Belgien: Det var de bedste år af mit liv!

se mere cykling på

Lorenzo Manzin (Team Total Direct Energie) vandt årets første landevejsløb på europæisk grund, Classica Comunitat Valenciana.

 

Den hurtige franskmand viste sine kvaliteter som sprinter, da et sidevinds-hærget felt nåede målstregen i Valencia, og i massespurten lykkedes han akkurat med at holde de nærmeste konkurrenter bag sig. 

 

Juan Jose Lobato (Euskaltel Euskadi) og Amaury Capiot (Team Arkea-Samsic) rundede podiet af.

 

Referat

På trods af Covid-19-spøgelsets konstante spøgen, blev der i dag taget hul på den europæiske landevejssæson med Classica Comunitat Valenciana, der både indeholdt den kendte stigning Coll de Rates og en god portion sidevind.

 

Et ufarligt udbrud kom afsted fra start, men da sidevinden først meldte sin ankomst, blev lykkeridderne straks spist. Feltet knækkede i flere grupper i den stærke vind, og derfor var det også et yderst reduceret felt, der hamrede mod målstregen i Valencia med høj fart.

 

Davide Gabburo (Bardiani-CSF-Faizane), Miguel Angel Ballesteros (Electro Hiper Europa) og Gianni Marchand (Tarteletto-Isorex) forsøgte sig med et angreb på de sidste ti kilometer, men trioen slap ikke for alvor væk, og der var derfor lagt i kakkelovnen til årets første massespurt på europæisk grund.

Annonce

 

Spurten blev en rodet affære, og afslutningen var særdeles tæt, men Lorenzo Manzin krydsede akkurat stregen først, få centimeter foran Juan Jose Lobato og Amaury Capiot, hvorfor franskmanden kunne kalde sig vinder af årets første landevejsløb i Europa.

 

Annonce

INFO
Classica Comunitat Valenciana
Nyheder
Total Direct Energie
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Kraftfulde Norsgaard spurter sig til podiet i Omloop

Landevej

Mads P-holdkammerat skuffet efter Trek-kollaps

Landevej

Video i artiklenInterview med Ballerini efter sejr

Video

Honoré med flot fjerdeplads i hjemmebanesejr til Gaudu

Landevej

Video i artiklenBallerini vinder suverænt Omloop Het Nieuwsblad

Video

Ballerini uslåelig i spurten efter skuffende dansk Omloop

Landevej

Video i artiklenMoscon kører den hårdt fra front på Kappelmuur

Video

Annonce