Annonce

Fransk stjernerytter misser løb efter styrt
18. februar 2021 18:50Foto: Unipublic / Photogomez Sport
af Emil Ipsen

Guillaume Martin har fået en hård start på 2021-sæsonen, da han er blevet nødsaget til at melde afbud til Tour des Alpes Maritimes et du Var efter en hård vinter med knæproblemer og et styrt på en træningslejr i Sierra Nevada. 

Holdkammeraterne Edet og Martin angriber fra feltet

SE FELTET.DKS EKSKLUSIVE TILBUD PÅ I MARTS

Guillaume Martin melder afbud til Tour des Alpes Maritimes et du Var. 

Afbuddet kommer efter et styrt på en træningslejr i slutningen af januar, som han stadig er ved at komme sig over. Derudover har han afsløret til Cyclingnews, at han har kæmpet med knæproblemer i store del af vinteroptakten. 

Knæproblemerne og styrtet på træningslejren har sat en kæp i hjulet for optakten til dette års sæson, men Guillaume Martin begynder at se lyset for enden af cykelstien.


"Disse problemer har bestemt haft en effekt på min forberedelse, men det bliver gradvist bedre, og jeg begynder efterhånden at træne ordentligt igen," udtaler Martin i en erklæring frigivet af Cofidis onsdag.

Afbuddet til Tour des Alpes Maritimes et du Var betyder, at Guillome Martin må udskyde sin sæsonstart til Faun-Ardèche Classic and Drôme Classic, hvor han blev henholdsvis nummer tre og fire i 2020. 

"Jeg håber at være i god fysisk form for Boucles Drôme Ardèche. Derefter deltager jeg i Paris-Nice og baseret på min form, må vi se, om det er muligt at gå efter klassementet eller en etapesejr," Udtaler den franske bjergrytter til Cyclingnews. 

Guillaume Martin i bjergtrøjen under sidste års Vuelta - Foto: Unipublic / Photogomez Sport

 

Rygte: Guillaume Martin forlænger med Cofidis
På trods af den hårde optakt skulle det ikke have stoppet Cofidis i at forlænge kontrakten med deres franske stjernerytter. 

Ifølge det ofte velinformerede nyhedsmagasin L'Équipe planlægger den 27-årige kaptajn at underskrive en ny kontrakt, men at nyheden først vil blive offentliggjort op til Paris-Nice.

Hvis rygtet taler sandt, er det gode nyheder for det franske cykelhold, eftersom Guillaume Martin flere gange i 2020 viste prøver på sin talent. Han lykkedes blandt andet med at tilkæmpe sig en 11. plads i Tour de France, få en tredjeplads i Critérium du Dauphiné og vinde bjergtrøjen i Vuelta a España. 

Vi må vente at se, om rygtet taler sandt men uanset hvad, er håbet snart at se en frisk Guillaume Martin på landevejen igen. 

 

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

UCI med appel til ryttere: Vi skal sende et godt signal

Landevej

Eksklusivt interviewSaabye tilbage på dansk jord: Skal starte på en frisk

Landevej

Livestream masser af cykling - Specialtilbud på Discovery+

Landevej

Colombiansk stjerne har overvejet karrierestop

Landevej

Eksklusivt interviewSaabye og Lønne vender hjem til den danske cykelscene

Landevej

Eksklusivt interviewColoQuick-talent i EM-trøjen: Det var noget specielt

Landevej

Video i artiklenOptakt: Paris-Nice

Landevej

Annonce