LIVE nu: Quintana i angreb på San Baronto
07. marts 2021 15:25Foto: Sirotti
af Emil Axelgaard

Omloop Het Nieuwsblad gav et brag af en start på klassikersæsonen, og i denne uge fortsætter showet med hele fem endagsløb. Højdepunktet er lørdagens store grusvejsklassiker Strade Bianche, men den er blot en del af en italiensk klassikertrio, der også tæller to andre kuperede løb, onsdagens Trofeo Laigueglia og søndagens GP Industria, og i Belgien fortsættes der med flere brosten i tirsdagens Le Samyn og en sag for sprinterne i søndagens GP Monseré. Du kan følge løbene på Feltet.dk samt undervejs stille spørgsmål til Feltet.dks ekspert, Emil Axelgaard.

Annonce

Strade Bianche behøver som et af de mest ikoniske endagsløb ikke yderligere præsentation, og de italienske grusveje har igen tiltrukket et hav af klassikerspecialister anført af Wout van Aert, Mathieu van der Poel og Julian Alaphilippe, men derudover også navne som Peter Sagan, Greg van Avermaet, Tadej Pogacar, Egan Bernal, Tom Pidcock, Zdenek Stybar, Davide Ballerini, Tim Wellens, Michal Kwiatkowski og naturligvis Jakob Fuglsang, der tidligere er blevet nr. 2. Flere af rytterne vil også være til start i de øvrige italienske løb, der med deres kuperede ruter passer glimrende til Strade Bianches mange højdemeter og i år synes at være langt mere stjernebesatte, end de har været i nogen tid.

 

Van der Poel varmer dog op et andet sted, når han tirsdag gør blandt andre Florian Senechal, Sep Vanmarcke, Jasper Philipsen, Tim Merlier og John Degenkolb i det altid underholdende Le Samyn, der byder på brosten i den absolutte finale. Til gengæld er ruten betydeligt lettere til ugens sidste belgiske løb, nemlig søndagens GP Monseré, der traditionelt er en sag for sprinterne, og hvor der i skrivende stund stadig er en lille chance for, at den forsvarende vinder Fabio Jakobsen måske kan gøre et længe ventet comeback.

 

Vi vil i større eller mindre omfang lave live-opdatering fra alle løbene, hvor du også kan stille spørgsmål til Emil Axelgaard. Vi dækker efter følgende tidsplan:

 

Tirsdag d. 2. marts: Le Samyn fra kl. 15.15 (forventet afslutning kl. 17.25)

Onsdag d. 3. marts: Trofeo Laigueglia fra kl. 14.55 (forventet afslutning kl. 16.10)

Lørdag d. 6. marts: Strade Bianche fra kl. 13.50 (forventet afslutning kl. 16.30)

Søndag d. 7. marts: Fra kl. 13.45 dækker vi GP Monseré, der slutter ca. 15.20. Efterfølgende dækker vi 1. etape af Paris-Nice, men undervejs holder vi også et vågent øje med GP Industria.

 

Der kommer optakt til de fleste af løbene, men det er stadig usikkert, om tiden rækker til at skrive optakt til søndagens to løb. Foreløbig er der optakt til Le SamynTrofeo LaiguegliaStrade Bianche, GP Industria og GP Monseré

INFO
Trofeo Laigueglia
Nyheder Profil Resultater
Strade Bianche
Nyheder Profil Resultater
GP Industria & Artigianato - Larciano
Nyheder Profil Resultater
GP Monseré
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenAlessandro De Marchi oplever defekt

Video

Efter ufrivillig løbspause: Riwal igen klar til den store scene

Landevej

Video i artiklenTre er blevet til to: Christopher Juul fortsat i front opad modbydelige Montemolino

Video

Video i artiklenLa Maglia Rosa fører an i jagten på udbruddet

Video

Video i artiklenChristopher Juul angriber og kommer fri

Video

Video i artiklenStudiet om Ineos’ strategi: Med den finale...

Video

Eksklusivt interviewArven efter Bennett: Holm spår Quick-Steps fremtid

Landevej

Annonce