LIVE nu: Gentager Fuglsang triumfen i Liege?
25. april 2021 13:32Foto: Sirotti
af Emil Axelgaard

Ardennersæsonen blev skudt i gang med søndagens Amstel Gold Race, og herfra bliver det bare vanskeligere og vanskeligere, når Fleche Wallonne og ikke mindst årets fjerde monument, Liege-Bastogne-Liege, afvikles i den kommende uge. Samtidig er det nu, vi skal se, hvem der er klar til Giroen, når en serie af de største favoritter tester bjergbenene på fem bjergetaper i det fem dage lange opvarmningsløb, Tour of the Alps, der køres fra mandag til fredag. Du kan følge alle tre løb på Feltet.dk og undervejs stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard.

Annonce

Ardennersæsonen har en smuk progression, hvor Amstel Gold Races korte bakker og smalle veje erstattes af længere stigninger i Belgien i onsdagens Fleche Wallonne, der med sin eksplosive spurt op ad Mur de Huy har en af sportens mest ikoniske og fascinerende afslutninger. Det helt store ardennerslag skal dog først slås søndag i klatrernes vel nok mest prestigiøse endagsløb, Liege-Bastogne-Liege, hvor overgangen fra de første klassikeres fladbanefolk til klatretyper fuldendes med den klart mest kuperede af forårets klassikerruter.

 

Stigningerne er dog ikke i nærheden af at være så lange og svære, som de er i Tour of the Alps, der efter navneskiftet fra Giro del Trentino er blevet et rent bjergløb med lutter bjergetaper. Løbet fungerer altid som den store sidste test for mange af Giro-favoritterne, og det er også tilfældet i år, hvor hovedparten - men ikke alle - Giro-kaptajnerne skal føle sig selv an med bare et par uger til starten på årets første grand tour.

 

Du kan naturligvis følge vores live-opdatering fra Tour of the Alps, Fleche Wallonne og Liege-Bastogne-Liege, hvor du også kan stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard. Vi dækker efter følgende plan:

 

Mandag d. 19. april: Fra kl. 14.00 dækkes 1. etape af Tour of the Alps (mål ca. kl. 15.25)

Tirsdag d. 20. april: Fra kl. 14.00 dækkes 2. etape af Tour of the Alps (mål ca. kl. 15.30)

Onsdag d. 21. april: Fra kl. 12.30 dækkes 3. etape af Tour of the Alps (mål ca. kl. 14.10) og Fleche Wallonne (mål ca. kl. 16.25)

Torsdag d. 22. april: Fra kl. 14.00 dækkes 4. etape af Tour of the Alps (mål ca. kl. 15.25)

Fredag d. 23. april: Fra kl. 14.00 dækkes 5. etape af Tour of the Alps (mål ca. kl. 15.25)

Lørdag d. 24. april: Ingen live-opdatering

Søndag d. 25. april: Fra kl. 13.25 dækkes Liege-Bastogne-Liege (mål ca. kl. 16.55)

 

Der kommer optakter til alle tre løb samt daglige etapeoptakter til Tour of the Alps. Nu kan alle optakterne til Tour of the AlpsFleche Wallonne og Liege-Bastogne-Liege læses.

LIVESTREAM ALLE LØBENE MED ET DISCOVERY+ ABONNEMENT

INFO
Liège - Bastogne - Liège
Nyheder Profil Resultater
Fleche Wallonne
Nyheder Profil Resultater
Tour of the Alps
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Anacona efter sejr: Jeg har arbejdet hårdt for denne succes

Landevej

Veteran tæt på sejr: Den slags muligheder kommer ikke ofte

Landevej

Se alle Giro-etaper uden reklamer

Landevej

Video i artiklenFavoritvurdering: Søndagens løb i Frankrig, Ungarn og Spanien

Landevej

Video i artiklenOptakt: 9. etape af Giro d’Italia

Landevej

Video i artiklenGiro d'Italia-analyse: Varsel om brud på 13 års tørke?

Landevej

Video i artiklenFølg søndagens store bjergetape i Appenninerne

Landevej

Annonce