Flandern Rundt-vinder på vej til CULT?
25. oktober 2014 20:16Foto: Sirotti
af Lasse Wedege Penning

En yderst interessant rytter er måske på vej til CULT Energy Pro Cycling i forsøget på at styrke holdets chancer for at komme med til de belgiske klassikere.

Annonce

Vinderen af Flandern Rundt fra 2011, Nick Nuyens, kan måske være på vej til det kommende prokontinentalhold CULT Energy Pro Cycling. Cykelmagasinet erfarer, at belgieren næste sæson skal køre for det danske hold, og manager Christa Skelde vil ikke afvise det.

 

"Nuyens er en stærk belgier med et stærkt navn, og han er bestemt i kikkerten for os. Hvis vi kan hente Nuyens, vil det gøre vores profil i Belgien stærkere, og vi vil have større chance for at blive inviteret til de belgiske forårsklassikere," fortæller Christa Skelde til Cykelmagasinet.

 

Nuyens kørte i 2011 og 2012 for Tinkoff-Saxo, hvor han i 2011 indkørte karrierens største sejr ved at oversprinte Fabian Cancellara og Sylvain Chavanel i Flandern Rundt, men har de seneste sæsoner slet ikke været i nærheden af det niveau. Det bedste resultat, han har indkørt i sine to sæsoner hos Garmin-Sharp i 2013 og 2014 er en fjerdeplads på en etape i Eneco Tour sidste år. Spørgsmålet er om Michael og Christa Skelde er dem, der kan få belgieren til igen at stråle i sit favoritterræn.

INFO
Stölting Service Group
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
KOMMENTARER

SENESTE

Tour-exit efter drama: Nu forlader han WorldTour-hold

Landevej

Transferlisten 2021-2022 - WorldTour

Landevej

Video i artiklenTour-arrangører pressede på for teknisk enkeltstart i København

Landevej

Ikke udgået siden 2018: Jeg er lidt af en løbsnarkoman

Landevej

Quick Step-rytter har fremtiden på plads

Landevej

Det store VM-overblik: Program, resultater og medaljetabel

Bane

Movistar-klatrer tager skridtet ned fra WorldTouren

Landevej

Annonce

ANNONCE