Fik hul på sejrslisten: Norsgaard er lettet
01. maj 2021 20:02Foto: Anton Vos / Photo Gomez Sport
af Andy Joachim Pedersen

Det var en sand lettelse for Emma Norsgaard, da hun i dag indkasserede sæsonens første sejr i Festival Elsy Jacobs. En sejr hun har jagtet hele sæsonen.

Annonce

De gjorde deres bedste, men de var ikke engang indenfor en cykellængde, da spurten var afgjort. Emma Norsgaard insisterede på at vinde i dag, og det var overbevisende.

 

Nu er hun både glad og lettet, fortæller hun til sit holds hjemmeside.

 

”Sandheden er, at da jeg krydsede målstregen var det mere med en følelse af lettelse end glæde. Det var et ’endelig’ for mig, det var resultatet, jeg har ledt efter hele sæsonen,” fortæller hun.

Video: Regnjakke tæt på at koste Woods sejren 8 km før mål

SE ALLE TOUR-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

UDFORDR DINE VENNER I GIRO-MANAGERSPILLET - PRÆMIER FOR MERE END 40.000 KRONER

 

”Først var det lettelse, og da jeg så mine holdkammerater blev det til ren glæde. De har gjort et fantastisk job for mig igen i dag, og de har ofret alt for, at vi kunne få denne sejr,” siger hun.

 

Selve spurten foregik på yderst professionel vis for det spanske hold. Hendes holdkammerater fik afleveret hende på flot vis i finalen, og det foregik endda uden kommunikation.

Annonce

 

”Vi var ikke engang nødt til at snakke med hinanden: De var foran mig inden det sidste sving, de afleverede mig perfekt til spurten, og jeg skulle kun tage deres hjul, mens alt endte helt perfekt. Det var en perfekt spurt, intet mindre,” siger hun.

 

Holdkammeraterne, herunder især franske Aude Biannic, var god til at holde danskeren i ro under etapen, hvor hun flere gange havde lyst til at begive sig ud på offensive ryk.

 

”Det var svært for mig at forblive rolig gennem etapen. Jeg havde hele tiden følelsen af, at jeg var nødt til at bevæge mig ud afhængig af rykkene, men Aude [Biannic red.] var god undervejs ved at insistere: ’Emma, du er nødt til at tage det roligt, og du skal vente’,” siger hun.

 

Annonce

INFO
Womens Movistar Team
Nyheder
Festival Elsy Jacobs
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Belgier sejrer efter solotogt - Stjernefrø imponerer i debut

Landevej

Danskerhold skifter navn efter ny sponsor

Landevej

Video i artiklenTour de France: Pointtrøjen

Landevej

Eksklusivt interviewRoglic-chef: Den komplette rytter vinder Touren

Landevej

Tour de France: Holdoversigt

Landevej

Udover enkelstarten: Asgreen åbner for finalejagt i Frankrig

Landevej

Video i artiklenOptakt: Giro dell'Appennino

Landevej

Annonce

ANNONCE