Fightende Asgreen begrænsede skaden: Det var en hård dag
07. maj 2021 10:25Foto: Sirotti
af Christian Frese

Kasper Asgreen kæmpede mod tyngdekraften og de lette bjergryttere, da den danske mester i går sled sig til en 18. plads på den hårde 2. etape af Volta ao Algarve.

Annonce

Kasper Asgreen kæmpede hårdt, men danskeren måtte ikke overraskende overgive sig til de lettere konkurrenter på gårsdagens bjergafslutning i Volta ao Algarve.

 

Danskeren indledte finalen med et angreb fire kilometer fra mål, men kom ikke væk, og derfra handlede det udelukkende for Quick-Step-rytteren om at begrænse tabet til de bedste.

 

”Det var en hård dag, men jeg havde det ret ok, selvom min form ikke rigtig er der, hvilket betød, at jeg ikke kunne følge de rigtige bjergryttere på den sidste stigning”, siger Asgreen.

Ethan Hayter vinder 2. etape af Volta ao Algarve – se den sidste kilometer her

SE OL UDEN AFBRYDELSER

 

Velvidende om sin langtfra optimale form forsøgte danskeren allerede på nedkørslen mod målbjerget at sikre sig et forspring, men selvom det lykkedes Quick-Step at splitte feltet, kom hovedparten af klassementsfavoritterne med frem til foden af Alto da Foia.

 

Her kunne Asgreen nøjes med at miste 44 sekunder til etapevinderen Ethan Hayter, hvorfor danskeren med en enkeltstart i hånden på lørdag fortsat står med chancen for at lave et habilt samlet resultat.

 

”Da vi ankom til stigningen, forsøgte jeg bare at holde et godt tempo hele vejen op for at begrænse skaden. En stor tak til holdet. Gutterne kørte perfekt i dag og holdt mig i en god position. Lad os se, hvad vi kan gøre på de næste etaper”, konkluderer den danske mester.

Annonce

 

Asgreen sluttede som nummer 18 på etapen, men må grundet det sene styrt og heraf tidstab på 1. etape tage til takke med en øjeblikkelig 25. plads i klassementet, 1.23 efter førende Hayter.

 

Du kan her læse vores optakt til fredagens 3. etape af Volta ao Algarve.

HAR DU SAT DIT MANAGERHOLD TIL GIRO D´ITALIA?

 

Annonce

INFO
Volta ao Algarve
Nyheder Profil Resultater
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Coronaramt Kamp kæmper med formen

Landevej

Vingegaard forlænger sin kontrakt

Landevej

Eksklusivt: Se OL på Discovery+ uden afbrydelser

Landevej

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Tour de l’Ain

Landevej

Video i artiklenOptakt: Vuelta a Castilla y Leon

Landevej

Optakt: Tour de l’Ain

Landevej

Video i artiklenFølg Kron, Skjelmose og Eg i Jura-bjergene

Landevej

Annonce

ANNONCE