Farvel til en afholdt rytter ... eller er det på gensyn?
05. februar 2019 22:32 af Henriette Brandt Foto: Henriette S. Brandt / Feltet.dk

Igennem mange år har Christian Grasmann været en sikker og god makker for nye, unge talenter, men nu siger den afholdte rytter farvel til 6-dageskarrieren ... måske?

Christian Grasmann har blandt andet været makker med Marc Hester og Lasse Norman Hansen, da de som helt unge ryttere skulle introduceres til livet på vinterbanerne, og de seneste år har han dannet fast makkerskab med Jesper Mørkøv ved det københavnske 6-dagesløb. Men, i aften siger han officielt farvel til livet som 6dagesrytter, tror vi nok.

 

Henrik Elmgren holdt en flot tale, og der var blomster og hyldest fra både Michael Sandstød og de mange tilskuere, som taktfast klappede den tysker rytter rundt på adskillige æresrunder.

 

Kæresten er dog ikke helt sikker på, at det også holder stik.

 

”Med den mand ved man aldrig,” siger hun grinende. Skulle Grasmann finde på at gøre comeback næste år og ændre sit farvel til et på gensyn, så er der sikkert en plads ledig i det 58. københavns 6dagesløb, også selvom vi sagde farvel i år.

 

Kort efter det officielle farvel kvitterede Christian Grasmann og Jesper Mørkøv for publikumsstøtten ved at vinde derny-disciplinen.

DEL
DELTAG I DEBATTEN