Fabio Jakobsen: Jeg er tilbage som sprinter
21. juli 2021 22:18Foto: Unipublic / PhotoGomezSport
af Jesper Johannesen

De to kamphaner Dylan Groenewegen og Fabio Jakobsen er begge tilbage efter det frygtelig styrt i Polen sidste år. I Tour de Wallonie har de begge to hentet deres første sejr siden styrtet. I dag var Jakobsens tur til at træde op øverst på podiet.

Annonce

Fabio Jakobsen var synligt lettet efter sin sejr på anden etape af Tour de Wallonie. Det var det første siden hans frygtelig styrt i Tour ode Pologne sidste år.

”Jeg er nødt til at takke mange mennesker, alt det medicinske personale, min familie, min kæreste, mit team. Jeg ville ikke være her uden dem. Dette er ikke kun min sejr, men også deres,” forklarede Fabio Jakobsen efter sejren

SE MASSER AF OL-CYKLING PÅ DISCOVERY+ UDEN BINDING OG TIL TILBUDSPRIS

Fabio Jakobsen forlængede fornylig sin kontrakt til 2023 og glæder dig over at være en del af Deceuninck-Quick-Step og manager Patrick Lefeveres hold. 

 

"Og at jeg var i stand til at arbejde hårdt på mit comeback her - og det fungerede. Var det let at sprinte igen? Nej og ja. På en eller anden måde kan jeg godt lide at gøre det, og jeg ved, at jeg kan gøre det. På den anden side styrtede jeg selvfølgelig hårdt (i Polen, red.). Så er det altid lige så spændende,” tilføjer Jakobsen ifølge Wielerflits.
 

”Og tak til lægerne fra Polen til Holland. Det er en trinvis proces. Det gjorde meget ondt, især operationerne. Men jeg ville stadig cykle, og jeg troede, jeg stadig kunne gøre det. Jeg er meget glad for, at jeg stadig kan gøre det, for der er naturligvis en forskel mellem at tænke noget - og så gøre det. Jeg er tilbage som en sprinter,” fastslår den 24-årige hollænder.


Lidt tankevækkende var Dylan Groenewegen, som sendte Fabio Jakobsen i barrieren. I går vandt Groenewegen den første sejr siden sin karantæne i Polen. I dag var det så Fabio Jakobsen tur. Så begge sprinter er tilbage og kæmper de kommende dage om flere sejre. 

”Vi har begge været ude et stykke tid, og vi har begge været igennem en hård forløb. Jeg er glad for, at jeg var i stand til at vinde her. Det er en skam, at det hele skulle ske," slutter Deceuninck-Quick Step-rytteren. 

HAR DU HUSKET AT SÆTTE DIT MANAGERHOLD TIL DET NYE OG ANDERLEDES HALVÅRSMANAGERSPIL?

INFO
Dylan Groenewegen
Nyheder Profil Resultater Statistik
Tour de Wallonie 
Nyheder Profil Resultater
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Officielt: Sagan og Ackermann forlader Bora

Landevej

Ineos-belgier kæmper med sygdom

Landevej

Uno-X sender flere danskere til fransk etapeløb

Landevej

Coronaramt Kamp kæmper med formen

Landevej

Vingegaard forlænger sin kontrakt

Landevej

Eksklusivt: Se OL på Discovery+ uden afbrydelser

Landevej

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Tour de l’Ain

Landevej

Annonce

ANNONCE