Fabio Jakobsen forlænger med Deceuninck-Quick Step
12. februar 2019 12:25 af Mathias Blohm SchytteFoto: Sigrid Eggers / Deceuninck - Quick-Step Cycling Team

Hollandske Fabio Jakobsen bragede ind på den store scene i sit første år som professionel, og det har nu skaffet ham en kontraktforlængelse.

Deceuninck-Quick Step har nu kontrakt på unge Fabio Jakobsen til og med sæsonen 2021.

 

Det belgiske hold har netop offentliggjort, at både de og rytteren med det danske efternavn har sat pen til papir på en toårig kontraktforlængelse.

 

”Deceuninck-Quick Step er holdet for mig, da jeg kan lære så meget og tage vigtige skridt her. I fremtiden vil jeg være en af verdens bedste sprintere og vinde store løb, og Deceunick-Quick Step er holdet, der kan hjælpe mig med at indfri disse mål,” siger den blot 22-årige rytter i en pressemeddelelse.

 

”Jeg glæder mig meget til at fortsætte på holdet til mindst 2021. Jeg lever drømmen med det bedste hold i verden, og jeg er taknemmelig for den tillid og støtte, som jeg bliver ved med at få,” siger hollænderen videre.

 

Den unge hollænder skrev kontrakt med det belgiske storhold forud for 2018-sæsonen, og med hele syv sejre debutsæsonen forstår man godt, at belgierne har er glade for nu at have kontrakt på kometen i tre år.

 

 

”At sige at vi var imponerede over Fabios første år hos os, vil være en underdrivelse. At slå nogle af feltets hurtigste og mest erfarne sprintere viser, at han ikke bare har evnerne og talentet, men også selvtilliden og evnen til at tage de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter. Han har en lys fremtid for sig, og vi er glade for, at han har besluttet sig for at opbygge den som en del af vores hold,” siger Deceunick-Quick Step Manager Patrick Lefevere.

 

Fabio Jakobsen sæsondebuterer i næste uge i det femdage lange portugisiske etapeløb Volta Ao Algarve.

DEL
DELTAG I DEBATTEN