Annonce

Evenepoel må vente med træningen: Ikke helet som forventet
19. januar 2021 09:20Foto: Vuelta a San Juan
af Andreas Würtz Adamsen

Remco Evenepoel må udskyde sit træningscomeback på cyklen, efter en scanning har vist, at den unge belgiers bækken ikke er helet som forventet. Evenepoels chef, Patrick Lefevere, understreger, at man ingen chancer vil tage. 

Remco Evenepoel styrter ud over bro i Lombardiet Rundt

se mere cykling på

Deceuninck-Quick Steps 20-årige belgiske komet Remco Evenepoel skulle efter planen have påbegyndt træning på cyklen i denne uge, efter en lang skadespause ovenpå belgiernes grimme styrt i sidste års udgave af Lombardiet Rundt. Træningen på cykel må dog nu udskydes.

 

Styrtet på nedkørslen fra Muro di Sormano kostede Evenepoel et brækket bækken, og det er netop dette bækken, der stadig giver Evenepoel problemer. En MR-scanning har således vist, at bruddet ikke er helet, som man havde forventet:

 

”Han har haft smerter, men har ikke sagt noget. Han troede, det var en del af rehabiliteringen. Vi håbede, han kunne cykle igen fra i morgen (red. tirsdag), men vi tager ingen chancer, så han vil nok have tre uger mere uden cyklen,” fortæller holdets øverste chef Patrick Lefevere i et interview med Sporzas radioprogram De Tribune.

 

Plan B er på plads
For Evenepoel og Deceuninck-Quick Step var det planen, at den belgiske stjerne skulle køre karrierens første Grand Tour, når årets Giro d’Italia skydes i gang i starten af maj. Selvom Evenepoel selv tidligere har udtrykt tvivl om, hvorvidt han når at blive ordentligt klar til dette, er dette dog stadig det primære mål for belgieren:

 

”Plan A er og forbliver mit mål, men i værste tilfælde må vi skifte til plan b. OL, Vuelta, VM, Lombardiet Rundt, der er masser af andre mål i denne sæson,” fortalte Evenepoel således tidligere i et interview med HLN.

 

Med den nye information om problemer med helingen af bækkenet understreger Lefevere dog, at man absolut ingen chancer vil tage med Evenepoel. Lefevere fortæller således, at man ikke vil sende Evenepoel til Giroen, hvis man løber nogen risiko ved at gøre det.

Annonce

 

Trods styrtet i Lombardiet Rundt havde Evenepoel en særdeles succesfuld anden sæson som professionel, da det blandt andet blev til samlede sejre i alle fire løb - Vuelta a San Juan, Volta ao Algarve, Vuelta a Burgos og Tour de Pologne - som belgieren stillede til start i.

 

Annonce

INFO
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
WorldTour
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 7. etape af UAE Tour

Landevej

Video i artiklenOptakt: Faun-Ardeche Classic

Landevej

Video i artiklenOptakt: Omloop Het Nieuwsblad

Landevej

Eksklusivt interviewAsgreen er klar til krig i Flandern

Landevej

Video i artiklenUAE Tour-analyse: Nogle ting forandrer sig aldrig

Landevej

Følg årets første brostensklassikere

Landevej

Følg den store finale i UAE Tour

Landevej

Annonce