Evenepoel: Grand Tour-debut kan ikke komme hurtigt nok
24. november 2020 09:12Foto: © Sigrid Eggers | Deceuninck - Quick-Step Cycling Team
af Mathias Lørup Jakobsen

Remco Evenepoel ser frem til at starte sin sæson hurtigst muligt. Efter hans voldsomme styrt i Lombardiet rundt, er han nu tilbage i sadlen. Han ser frem mod 2021-sæsonen og glæder sig specielt til de store etapeløb.

Annonce

Hele cykelverdenen holdt vejret, da den 20-årige Remco Evenepoel tilbage i august var involveret i et forfærdeligt styrt i Lombardiet rundt.

 

Styrtet resulterede i et større genoptræningsforløb, som Evenepoel på nuværende tidspunkt stadig er i gang med.

 

Men nu skulle Evenepoel altså for alvor være på vej tilbage i sadlen, og ifølge ham selv, kan han næsten ikke vente med at vende tilbage til cykelsporten.

Radio Tour, Sæson 2, Afsnit 29: Den store afrunding på cykelsæsonen

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

”Min plan var at vende tilbage i Australien, men desværre blev de løb aflyst, så det bliver nok først i februar… Det vigtigste for mig er, at jeg har en stor appetit og glæder mig til at køre løb igen,” udtaler han til det belgiske nyhedsmedie Wielerflits.

 

Mere specifikt understreger Evenepoel, at han ser frem til at køre efter sine mål, som blandt andet indeholder de olympiske lege, men at han frem for alt, glæder sig til at få sin Grand Tour-debut.


”De olympiske lege er på mit program, men over alt andet vil jeg se frem til at køre min første Grand Tour. Det er ligegyldigt hvad for en det er. Jeg vil bare køre en af dem,” udtaler Evenepoel.

Selvom det har været et hårdt forløb for den unge belgier, afslutter han med at fortælle, at hans genoptræning er gået over alt forventning.

 

”Den muskelmasse, som jeg tabte i starten, er nu tilbage. Udover det er mit hvalpefedt helt væk… Jeg har holdt skarpt øje med min diæt og min vægt… Min bedring er gået bedre end forventet,” afslutter Evenepoel.

Annonce

 

Annonce

INFO
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Giro di Sicilia

Landevej

Optakt: 1. etape af CRO Race

Landevej

Video i artiklenOptakt: CRO Race (Tour of Croatia)

Landevej

Video i artiklenOptakt: Giro di Sicilia

Landevej

Video i artiklenFølg åbningsetaperne i Kroatien og på Sicilien

Landevej

Video i artiklenAlaphilippe forudså van Aerts tilbagegang: Hør Brian Holms historie om franskmanden

Video

Hollænder indstiller karrieren på grund af helbredsproblemer

Landevej

Annonce

ANNONCE