Etapen var hårdere end Mohoric forventede
18. august 2018 20:51 af Frederik ZeunerFoto: LaPresse - Alberto / Ferrari / Paolone / Alpozzi

Det lykkedes for Matej Mohoric at forsvare løbets førertrøje på dagens etape i Binckbank Tour, selvom han tidligt blev isoleret. Etapen blev da også hårdere, end han havde forventet inden dagen.

Mühlberger snød feltet med flot sejr!

se mere cykling på

 

 

De sidste 50 kilometer af dagens etape i Binckbank Tour var i den grad præget af angreb en masse. Det betød ret hurtigt, at løbets førende rytter, Matej Mohoric, sad isoleret fra sine Bahrain Merida-holdkammerater. Derfor måtte han selv ud og svare på de angreb, hans konkurrenter kom med.

 

Da Michael Matthews og Greg van Avermaet undervejs stak af, kunne Mohoric ikke følge med, og der blev han bange for ikke at kunne komme tilbage igen. Det lykkedes dog den stærke slovener, der efterfølgende blev en smule træt.

 

”I dag var en hård dag - endnu hårdere end jeg forventede. Jeg forsøgte at blive front så tit jeg kunne. Jeg missede angrebet fra Greg van Avermaet og Michael Matthews, da de kørte op til udbruddet. Da tænkte jeg, at de nok ville køre helt til mål, og der var nok ikke andre, der ville lukke det. Så det gjorde jeg selv. Det kostede dog en masse energi,” siger Matej Mohoric til holdets hjemmeside.

 

Binckbank Tour slutter i morgen med en 215 kilometer lang etape fra Lacs de l’Eau d’Heure til Geraardsbergen, hvor rytterne blandt andet skal forcere den legendariske Muur.

DEL
KOMMENTARER