EF henter japaner hos fransk hold
17. oktober 2020 08:00Foto: Sonoko Tanaka
af Andreas Würtz Adamsen

EF Pro Cycling fortæller fredag, at de har skrevet kontrakt med japanske Hideto Nakane i næste sæson. Den 30-årige japaner kommer til fra NIPPO DELKO One Provence mandskabet. 

Annonce

EF Pro Cycling har sent fredag offentliggjort, at de fra næste sæson får tilslutning af den 30-årige japaner Hideto Nakane.

 

Nakane kommer til fra NIPPO DELKO One Provence mandskabet, hvor han kørt i enkelt sæson og blandt andet leveret et flot resultat i februars Le Tour de Langkawi:

 

”Jeg er virkelig glad og begejstret for, at jeg skal køre dette vidunderlige hold. Jeg er klar over, at opgaverne for et WorldTour-hold er ekstremt svære, men jeg er klar til det,” fortæller Nakane, der før tiden hos NIPPO DELKO One Provence tilbragte tre sæsoner hos Nippo-Vini Fantini.

Radio Tour – taler Giro, 13. etape: Almeida, ernæring og alkohol

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Viste sig frem på hjemmebane
Udover den fine præstation i Le Tour de Langkawi, hvor Nakane vandt en enkelt etape, kørte japaneren også et flot Tour de Taiwan, med en samlet syvendeplads. Det var dog særligt ét enkelt løb sidste sæson, der satte Nakanes navn på landkortet:

 

”Jeg lagde mærke til ham, da han klatrede med frontgruppen i Japan Cup, og jeg noterede mig hans navn. Jeg er spændt på at byde ham velkommen. Jeg tror, Nakane vil være en stærk tilføjelse til vores multikulturelle stab af ryttere og personale og bringe hans egen stil,” fortæller holdets direktør Jonathan Vaughters i holdets pressemeddelelse.

 

I Japan Cup hentede Nakane en sjetteplads, hvor kun stærke navne som Bauke Mollema og Michael Woods for alvor formåede at distancere japaneren, der sluttede få sekunder efter en gruppe med Dion Smith, Francisco Mancebo og Sepp Kuss. Nakane slog dermed også etablerede navne som Neilson Powless, Robert Gesink, Steven Kruijswijk, og landsmanden Yukiya Arashiro.

Annonce

 

Startede sent
Nakane har dog langt fra altid haft cykelsporten som sin passion eller sit levebrød. Japaneren voksede op med fodbold som førsteprioritet, og det var først som 18-årig at Nakane begyndte at gøre sig som cykelrytter:

 

”Jeg begyndte at cykle, efter min far blev involveret på et kontinental-hold. Cyklen har gjort det muligt for mig at køre verden rundt med mine egen to ben, og den har også givet mig venner i mange lander,” fortæller nu 30-årige Nakane.

 

Nakane får altså blandt andet danske Magnus Cort som holdkammerat, når han næste år debuterer på WorldTour-niveau i EF Pro Cycling trikoten, efter at have tilbragt de seneste fire sæsoner på Pro Continental niveau.  

 

HAR DU SAT DIT MANAGERHOLD TIL VUELTA A ESPAÑA? SÆT DET HER

 

Annonce

INFO
Nippo Delko Provence
Nyheder
Transfer/forlængelse
Nyheder
WorldTour
Nyheder
Jonathan Vaughters
Nyheder Profil Resultater Statistik
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Eksklusivt interviewVejkaptajnen Kragh ser fremad: Vi skal have mere ud af det

Landevej

Video i artiklenLIVE nu: Hvem slår til på Giroens anden bjergetape?

Landevej

Video i artiklenCarthy, Bernal & Evenepoel: Eksperterne gør status over Giro-favoritterne

Video

Video i artiklenFavoritvurdering: Torsdagens løb i Ungarn, Spanien og Belgien

Landevej

Video i artiklenOptakt: 6. etape af Giro d’Italia

Landevej

Video i artiklenGiro d'Italia-analyse: Kunsten at lære af sine fejl

Landevej

Video i artiklenEvenepoel: I dag vil blive hård – alt vil afhænge af holdenes taktik

Video

Annonce