Annonce

Durbridge inden mesterskabsforsvar: Formen er god
27. januar 2021 21:30Foto: Sirotti
af Oliver Christian Møller

Luke Durbridge er i fuld gang med forberedelserne til den europæiske cykelsæson. Durbridge tog årets første etapesejr under Santos Festival of Cycling, hvor han kørte solo hjem med 80 kilometer til mål. Inden turen går til Europa for Durbridge, bliver hans næste opgave de australske mesterskaber, hvor han stiller til start som forsvarende mester i enkeltstart.

 

Radio Tour, sæson 2, episode 37: Italiensk cykling og cykelkultur med Jens Veggerby

se mere cykling på

Luke Durbridge skød forleden sin sæson i gang med deltagelsen i Santos Festival of Cycling.

 

Durbridge markerede sig positivt ved at vinde en etapesejr. Durbridge var naturligt meget tilfreds med en etapesejr i årets første løb, men han hæftede sig særligt ved, hvor god hans form er på nuværende tidspunkt i sæson.

 

”Jeg er overrasket over, hvor konkurrencedygtig min form er allerede nu. Jeg håber på at tage min selvtillid og form videre ind i de næste uger,” siger Luke Durbridge i en pressemeddelse fra Team BikeExchange.

 

Luke Durbridge går ind til de australske meterskaber som forsvarende mester i enkeltstartdisciplinen, men han mener ikke selv, at han er uden chancer i linjeløbet. Australieren mener, at hans nuværende form rækker til mere end bare et resultat på enkelstarten. Han tror på mulighed for at levere en stærk indsats i linjeløbet.

 

”I den her form vil jeg ikke kun fokusere på enkelstarten under de australske mesterskaber. Måske ser jeg også linjeløbet som en god mulighed i år,” fortæller Durbridge.

 

Luke Durbridge går ind til enkelstarten som favorit, da den tidligere australske mester i enkelstart, Rohan Dennis, er fanget i Europa grundet COVID-19 situationen. 

Annonce

 

De australske meterskaber får også deltagelse af Tour de France treeren, Richie Porte, som deltog i Santos Festival of Cycling, hvor han tilmed vandt en etapesejr på Willunga Hill.

 

Annonce

INFO
Mitchelton-Scott
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 7. etape af UAE Tour

Landevej

Video i artiklenOptakt: Faun-Ardeche Classic

Landevej

Video i artiklenOptakt: Omloop Het Nieuwsblad

Landevej

Video i artiklenUAE Tour-analyse: Nogle ting forandrer sig aldrig

Landevej

Følg årets første brostensklassikere

Landevej

Følg den store finale i UAE Tour

Landevej

Mads P er klar til åbningsweekenden: Vi er to kaptajner

Landevej

Annonce