EKSKLUSIVT

DM-bronzevinder har døjet med feber
19. juni 2021 19:30Foto: Mathias Høj - Feltet.dk
af Benjamin Blirup Cilleborg

Lukas Lund Sørensen kørte sig i dag til en tredjeplads til juniorherrernes DM. Op til løbet har Mascot-Workwear rytteren været sengeliggende i flere dage med feber, hvilket spolerede optaktsugen.

 

Annonce

En hel sæson stort set udelukkende med top-ti placeringer kulminerede i dag med en 3. plads.

 

Lukas Lund Sørensen tog den nederste plads på podiet i juniorernes linjeløb, da den danske mester anno 2021 skulle findes.

 

Foran ham var favoritten Carl-Frederik Bevort kørt af sted på sidste omgang sammen med Nicolai Wandahl. Lund Sørensen lykkedes med at holde feltet bag sig, hvilket han er stolt over. Særligt på grund af sine forberedelser, som ikke har været optimale i ugen op til.

abonner på feltet på

 

“Jeg har været ude med en forkølelse, hvor jeg har været sengeliggende i fire dage med feber. Så jeg har kun været ude tre gange og rulle en time inden enkeltstarten, så ugen op til har ikke været optimalt,” fortæller Lund Sørensen til Feltet.dk.

 

VIL DU OGSÅ LIVESTREAME CYKELLØB? KOM FORREST I FELTET MED DISCOVERY+

 

Heller ikke finalen var optimal, idet Mascot-Workwear rytteren blev fanget i en dårlig position på sidste omgang. 

Annonce

 

“Finalen var rigtig hektisk. Ud på sidste omgang blev jeg fanget på den lille cykelsti inde i byen. En af mine holdkammerater var rigtig god til at lukke hullet for mig op til forreste gruppe. Da jeg ser de kører ved jeg godt, at der skal jeg med,” beretter bronze-vinderen, inden han uddyber.

 

“Den bliver bare splittet til sidst, og dem der har været bedst til at spise og drikke derude, dem der har mest overskud, der er de stærkeste,” forklarer Lund Sørensen.

 

Trods medaljen mener Lund Sørensen ikke, at holdet kan stille sig tilfredse med ugens udbytte. Med henblik på enkeltstarten, hvor han selv punkterede, mens andre kæmpede med dagsformen, samt dagens resultat, mener han, at der var mere at hente.

 

“Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke var helt optimalt. Vi ville godt have stået øverst på podiet i dag,” erklærer rytteren fra Mascot Workwear, der dog er stolt over sin præstation i at holde feltet bag sig. 

 

Bevort tog en dobbeltsejr, idet han også vandt enkeltstarten i torsdags, mens Wandahl fik sølv.

Annonce

 

SÆT DIT TOUR-MANAGERHOLD - PRÆMIER FOR MINDST 80.000 KRONER!

INFO
DM - Juniorer
Nyheder
Lukas Lund Sørensen
Nyheder Profil Resultater Statistik
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Uno-X sender flere danskere til fransk etapeløb

Landevej

Coronaramt Kamp kæmper med formen

Landevej

Vingegaard forlænger sin kontrakt

Landevej

Eksklusivt: Se OL på Discovery+ uden afbrydelser

Landevej

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Tour de l’Ain

Landevej

Video i artiklenOptakt: Vuelta a Castilla y Leon

Landevej

Optakt: Tour de l’Ain

Landevej

Annonce

ANNONCE