Annonce

Discovery sikrer sig rettighederne til Giroen frem til 2025
19. februar 2021 09:04Foto: Sirotti
af Jesper Johannesen

Discovery har sikret sig de eksklusive rettigheder til at vise Giro d’Italia og en række andre store italienske løb frem til 2025.

Holm hylder Froome: Skivebremser er noget lort

se mere cykling på

Discovery har sikret sig de eksklusive, globale rettigheder til at vise Giro d'Italia indtil 2025.

Aftalen styrker den i forvejen solide cykeldækning på discovery+ og Eurosport og cementerer, at Discovery er hjemmebane for alle cyklingens tre Grand Tours.


Med den flerårige aftale med RCS Sport via IMG bevarer Discovery sin status som Giroens multi-platform rettighedsindehaver, hvilket betyder, at man på discovery+ kan se hver etape fra årets første Grand Tour uden afbrydelser. Man kan naturligvis også kan følge løbet på Eurosport.
 

Men det er ikke alt.

 

For oven i Giroen kan man fremover også opleve en række UCI World Tour-løb eksklusivt på Discoverys kanaler og tjenester. Det gælder blandt andet mændenes og kvindernes Strade Bianche og Tirreno-Adriatico, samt ikke mindst klassikerne Milano-San Remo og Lombardiet Rundt, som for første gang vil blive produceret til live-dækning fra start til slut.

 

Årets første UCI WorldTour-løb, UAE Tour, er også inkluderet i pakken, hvilket viser at Discovery tager sine forpligtelser seriøst i forhold til at tilbyde seerne det største udvalg af cykelløb i verdensklasse året igennem.
 

"Discovery har en stolt tradition for at have det bredeste udvalg af cykelløb med både mænd og kvinder på discovery+, Eurosport og GCN (Global Cycling Network) og fornyer sig hele tiden for at kunne give den bedste seeroplevelse til lidenskabelige cykelfans overalt," siger Andrew Georgiou, President, Eurosport and Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions og fortsætter:
 

"Vi er glade for at have konsolideret vores udvalg af cykelrettigheder i verdensklasse gennem en flerårig forlængelse med RCS, så vi kan holde Giro d'Italia på vores kanaler og platforme i de kommende år. Gennem vores partnerskab mellem Eurosport og GCN, og i stigende grad gennem discovery +, vil vi fortsætte med at udnytte vores store cykelekspertise, så alle kan nyde sporten."
 

Discovery har sikret sig eksklusive rettigheder til følgende løb frem til 2025. Der kan brugerne af discovery+ og Eurosport glæde sig til transmissioner fra flere af verdens største cykelløb. 

Feltet.dk fortsætter fortsat som eksklusive partner med Eurosport og Discovery+ i Danmark, så du vil også fremadrettet kunne se masser highlights i Feltet.dks nyheder og videosektion.

Indenfor den kommende uge vil Feltet.dk præsenterer et eksklusivt tilbud på Discovery+ streamningstjeneste. 


Etapeløb:

· UAE Tour (UCI World Tour)

· Giro d’Italia (UCI World Tour)

· Tirreno-Adriatico (UCI World Tour)

· Giro Di Sicilia (UCI Europe Tour)


Endagsløb:

· Strade Bianche, mænd (UCI World Tour)

· Strade Bianche Women Elite (UCI Women’s World Tour)

· Milano-San Remo (UCI World Tour)

· Milano-Torino (UCI Europe Tour)

· Lomarbidet Rundt (UCI World Tour)

· Gran Piemonte  (UCI Europe Tour)

 

INFO
Giro d'Italia
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Eksklusivt interviewSaabye tilbage på dansk jord: Skal starte på en frisk

Landevej

Livestream masser af cykling - Specialtilbud på Discovery+

Landevej

Colombiansk stjerne har overvejet karrierestop

Landevej

Eksklusivt interviewSaabye og Lønne vender hjem til den danske cykelscene

Landevej

Eksklusivt interviewColoQuick-talent i EM-trøjen: Det var noget specielt

Landevej

Video i artiklenOptakt: Paris-Nice

Landevej

Tilmeld dig CeramicSpeed Race Series

E-cykling

Annonce