Det sociale hjørne: Alternativ underholdning vinder frem
25. marts 2020 21:30Foto: ASO / Fabien Boukla
af Andy Joachim Pedersen

I tider med covid-19 og hjemmekarantæne er hverdagen ændret for mange. Hvad får feltets cykelryttere tiden til at gå med i denne tid? Feltet.dk har forsøgt at samle et lille overblik over de bedste bud fra sociale medier.

Annonce

Selv i cykelsporten kan ikke alt handle om cyklen i disse tider, og mange cykelryttere kæmper med at finde aktiviteter, som kan underholde både dem selv og resten af omverdenen. Det fører til jævnlig underholdning på sociale medier, hvis blot man ved, hvor man skal lede.

 

I Frankrig har klassementshelten Thibaut Pinot anskaffet sig en ged. Når den franske profil ikke træner, bruger han tiden på at administrere sin geds Instagram-profil, og dermed får omverdenen muligheden for at følge med i, hvad franskmanden bruger sin fritid på.

 

    Vis dette opslag på Instagram         

❗️ATTENTION ❗️Il est là, enfin!!! Vous l’attendiez tous... le code promo de mon biberon duvel 🍼🍺🎉 -30% avec le code : KIMGOAT30 j’attend vos retours. BISE à toute ma communauté 🐑

Et opslag delt af KIM 🐐🌈 (@kim.goat) den 21. Mar, 2020 kl. 1.48 PDT

Radio Tour, sæson 2, afsnit 6: En hyldest til Belgien

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

I det spanske bruger Mikel Landa fortsat tid på at holde formen ved lige. At sidde på sin hometrainer og køre intervaller dag ind og dag ud virker dog ikke til at være det, som spanieren er mest glad for, og så kan man jo lidt distraheres af sine omgivelser. I denne video, som oprindeligt er taget fra Bahrain-Meridas Instagram, tager han en gammel hobby op endnu engang.

 

 

Redaktøren for det franske medie Velo-club.net har været en tur i arkiverne, mens der er agurketid i cykelverdenen. Helt præcist kiggede han tilbage til 1947, hvor Tour de France var et smut forbi filmbyen Caen.

Annonce

 

Byen var dog så langt fra kommet sig over skaderne efter 2. Verdenskrig, og dermed endte rytterne med at køre gennem en by, som lignede kulisserne fra en hvilken som helst film om netop krigen.

 

 

I det hollandske har Joris Nieuwenhuis været ude på en træningstur. Turen er slet ikke i nærheden af de maratonløb, som Oliver Naesen og Laurens de Vreese har kørt de senere dage. Hollænderen nøjedes nemlig med kun 27 kilometer.

 

Til gengæld var der et vigtigt budskab i træningsturen, som Nieuwenhuis efterfølgende har valgt at dele med sine følgere på Twitter.

 

Annonce

INFO
Covid-19
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklen”Kommer de ikke op dér, får de en ørefine” – Brian Holm og co. vender Mollema/Bouchard-hul

Video

Video i artiklenBouchard og Mollema igangsætter jagten med 133 kilometer til mål

Video

Video i artiklenMäder og Ravanelli med i seksmandsudbrud – se frontgruppen i aktion her

Video

Ungt dansk hold med andenplads i Hong Kong

Bane

Eksklusivt interviewVejkaptajnen Kragh ser fremad: Vi skal have mere ud af det

Landevej

Video i artiklenLIVE nu: Hvem slår til på Giroens anden bjergetape?

Landevej

Video i artiklenCarthy, Bernal & Evenepoel: Eksperterne gør status over Giro-favoritterne

Video

Annonce