Delko-rytter tror ikke på holdets Tour-muligheder
12. februar 2019 18:39 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Alessandro Fedeli kan se frem til sin debut for Delko Marseille som professionel i slutningen af denne måned. Han fortæller nu, at han ikke tror på udsigten til et Tour de France for mandskabet.

Alessandro Fedeli kørte sidste sæson for Trevigiani Phonix og dette var en god sæson for ham. Det resulterede i en stagiaire-periode hos netop Delko Marseille og yderligere i en kontrakt for denne og næste sæson.

 

Nu skal han debutere i Tour of Rwanda, men italieneren kigger dog endnu længere frem. Han fortæller i et interview med Spaziociclismo.it, at han havde håbet på at kunne komme til at køre Tour de France til sommer, men han erkender nu, at det godt kan blive en udfordring for mandskabet at sikre sig en invitation.

 

”Jeg tror ikke, at vi bliver inviteret til løbet. Jeg forsøger at være optimistisk på holdet, men jeg har mine tvivler. Der er dog andre vigtige løb som Paris-Nice, men jeg kommer ikke til at køre det løb, da jeg kører i Italien på det tidspunkt - det samme med Paris-Roubaix,” siger Fedeli.

 

22-årige Fedeli har i sine ungdomsår blandt andet vundet to etaper i Giro della Valle d’Acosta og har altså udsigt til to år på prokontinentalt niveau for Delko Marseille.

DEL
DELTAG I DEBATTEN