Danske stjerner med sæsondebut i weekenden
15. februar 2021 11:20Foto: Astana Pro Team
af Benjamin Bisgaard

Ifølge La Flamme Rouge vil både Jakob Fuglsang og Magnus Cort sæsondebutere, når årets Tour des Alpes-Maritimes et du Var i den kommende weekend køres.

Annonce

I den kommende weekend går det igen løs i det sydfranske, når rytterne fra fredag til søndag cykler i Nice-regionen til Tour des Alpes-Maritimes et du Var (tidligere Tour du Haut-Var).

 

Her bliver det med dansk islæt, da både Jakob Fuglsang og Magnus Cort er udtaget for deres respektive hold. Det skriver cykel-mediet La Flamme Rouge på deres Twitter.

 

Giacomo Nizzolo vinder endagsløbets Clasica de Almeria

KØB ADGANG: SE ALLE DE STØRSTE CYKELLØB PÅ

 

Jakob Fuglsang bliver efter alt at dømme kaptajn på et Astana - Premier Tech-mandskab, der sender et stærkt hold afsted til Frankrig.

 

Gorka Izaguirre, Omar Fraile, Harold Tejada og Aleksandr Vlasov kommer alle til Nice med løbskilometer i benene fra det nyligt overståede Tour de la Provence, hvor Vlasov blev 10’er i det samlede klassement.

 

Hugo Houle og Fabio Felline fuldender truppen og får ligesom Fuglsang sæsondebut.

Annonce

 

Hos det udtagne EF Education - Nippo-mandskab finder vi noget færre sejre. Holdet har udtaget et mandskab, der ikke lige umiddelbart synes at kunne spille en rolle i klassementet, men som alligevel har 35-årige Julien El Fares til start, der blev toer tilbage i 2012-udgaven af løbet.

 

Anden etape kunne dog godt være noget for Cort, som nok får - hvis ikke en kaptajnrolle - så en meget fri rolle til weekendens løb.

 

Udover de danske præstationer skal det blive interessant at se franske Thibaut Pinot i aktion efter rædselsåret 2020, som blev ødelagt af styrt og skader. Franskmanden har gode minder herfra, eftersom han vandt løbet i 2019.

 

Også Fabio Aru er på startlisten for sit nye hold Team Qhubeka-Assos, der ikke kan prale af at stille med et lige så stærkt line-up, som Ineos Grenadiers kan.

 

Det britiske mandskab stiller med Geraint Thomas, Rohan Dennis, Tao Geoghegan Hart, Jhonatan Narvaéz, Thomas Pidcock, Pavel Sivakov og Dylan van Baarle.

Annonce

 

Tour des Alpes-Maritimes et du Var løber af stablen fra fredag til søndag, og involverer to bjergetaper og én lettere kuperet etape.

 

Sikkert er det, at der skal findes en ny vinder, da sidste års vinder Nairo Quintana ikke stiller til start.

INFO
Tour du Haut Var
Nyheder Profil Resultater
Astana - Premier Tech
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Styrtende australier begår regnvådt Valenciana-kup

Landevej

Video i artiklenInterview med Michael Matthews før Brabantse Pijl

Video

Video i artiklenInterview med Greg van Avermaet før Brabantse Pijl

Video

Video i artiklenInterview med Dylan Teuns før Brabantse Pijl

Video

Video i artiklenInterview med Wout van Aert før Brabantse Pijl

Video

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Volta a la Comunitat Valenciana

Landevej

Video i artiklenLIVE nu: Skal Ewan og Demare spurte på kuperet dag i Valencia?

Landevej

Annonce