Danske stjerner indtager Le Tour Revanchen
21. juli 2021 15:30Foto: A.S.O. / Aurelien Vialatte
af Mikkel Weltz Østergaard

Næste onsdag vil Struer lægge gader til show-løbet Le Tour Revanchen, hvor et felt af stjernespækkede ryttere skal vise sig frem for de danske cykelfans.

Annonce

Benene er knap nok nået at blive kolde efter et hårdt Tour de France, inden et stjernebesat felt indtager Struers gader den 4. august, når Le Tour Revanchen bliver kørt. Hele løbet kan ses på discovery+ og Kanal 5.

 

Her kan cykelentusiaster blandt andet følge den nykårede danske Tour de France-toer, Jonas Vingegaard og Astana-rytteren Jakob Fuglsang.

 

HAR DU HUSKET AT SÆTTE DIT MANAGERHOLD TIL DET NYE OG ANDERLEDES HALVÅRSMANAGERSPIL?
 

”Nu er det første gang, at jeg skal deltage i Le Tour Revanchen, men jeg ser virkelig frem til at køre sammen med alle de andre ryttere og samtidig hilse på alle de fremmødte cykelfans. Jeg er sikker på, at det bliver spændende dag, og så håber jeg selvfølgelig på at ende øverst på podiet,” siger Jumbo-Visma-rytteren, Jonas Vingegaard, i en pressemeddelelse fra Discovery+. 
 

Den forsvarende mester Kasper Asgreen fra Deceuninck - Quick-Step stiller også til start i år. Han kommer brandvarm fra Tour de France, hvor han blandt andet gjorde sig selv bemærket med en flot andenplads på løbets sidste enkeltstart. Derudover skal Kasper Asgreen også repræsentere Danmark til OL, hvor han både skal køre enkeltstart og linjeløbet. Linjeløbet i Tokyo køres den 24. juli, mens enkeltstarten køres den 28. juli. Begge løb kan ses eksklusivt på discovery+ og Kanal 5.

 

Kasper Asgreen er ikke den eneste OL-rytter, der stiller til start i Struer. Michael Valgren fra det danske OL-hold i linjeløb deltager i Le Tour Revanchen. Men de får kamp til stregen i gadeløbet, da en af Danmarks stærkeste ryttere i form af Team DSM-rytteren Søren Kragh-Andersen, som vandt to etaper af sidste års Tour de France, også deltager i Le Tour Revanchen.  
 

"Vi elsker simpelthen cykelsport hos Discovery, og vi viser verdensklasse-cykling hele året. Det er dog yderst sjældent, at vi har mulighed for at vise ét løb, hvor de allerstørste danske navne er samlet for at konkurrere mod hinanden. Nu er den chance kommet, og vi glæder os til at levere en stor aften. Samtidig bliver det en oplagt mulighed for hele Danmark til at hylde Jonas Vingegaard for en historisk flot Tour de France-præstation,” siger sportsdirektør hos Discovery Danmark, Søren Klæstrup.
 

Ruten i Struer på 1,8 kilometer bliver kørt af flere omgange, og feltet vil udover de danske stjerner også bestå af udenlandske Tour-ryttere samt danske amatørryttere. Feltet vil sammenlagt bestå af 50 ryttere.
 

Det er Struer Kommune, f Sports Group og de lokale cykelklubber i Struer og Holstebro, som står bag Le Tour Revanchen i år.
 

Le Tour Revanche bliver sendt på discovery+ og Kanal 5 direkte fra Lydens By onsdag 4. august klokken 19.00. Løbet blev kørt for første gang i 2019, mens 2020 versionen blev udskudt på grund af corona-restriktionerne.

 

LIVESTREAM LØBET OG OL

INFO
Jonas Vingegaard Rasmussen
Nyheder Profil Resultater Statistik
Le Tour Revanchen
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Officielt: Sagan og Ackermann forlader Bora

Landevej

Ineos-belgier kæmper med sygdom

Landevej

Uno-X sender flere danskere til fransk etapeløb

Landevej

Coronaramt Kamp kæmper med formen

Landevej

Vingegaard forlænger sin kontrakt

Landevej

Eksklusivt: Se OL på Discovery+ uden afbrydelser

Landevej

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Tour de l’Ain

Landevej

Annonce

ANNONCE