Covid-19: Gazprom-Rusvelo tager på træningslejr fremfor løb
07. marts 2020 10:05Foto: Sirotti
af Andy Joachim Pedersen

Gazprom-Rusvelo tager bestik af den nuværende situation omkring Covid-19, og mandskabet arrangerer derfor en træningslejr i marts måned frem for at køre løb.

Annonce

Siden UAE Tour blev aflyst, og ryttere blev sat i karantæne, har rygterne svirret omkring, hvem der var blandt de smittede. Specielt har rygter i cykelverdenen gået på, at Gazprom-Rusvelo skulle have personale eller ryttere, der var smittede med Covid-19.

 

I kølvandet på deres karantæneramte ryttere og aflyste løb, har mandskabet nu offentliggjort, at de organiserer en træningslejr for holdets ryttere i marts måned for derefter at holde pause til april måned, hvor de håber at vende tilbage.

 

“Vi forstår alle sammen situationen med aflysningen af løb i marts, og i den nuværende situation støtter vi beslutningen fra organisatorerne,” siger holdets manager Renat Khamidulin i en pressemeddelelse.

 

Mandskabet fortæller, at de med glæde vil køre de nu aflyste italienske løb, hvis de bliver organiseret hen mod slutningen af sæsonen, men at de lige nu hellere vil bruge tiden på at bygge op til næste måneds løb og få styr på tropperne.

 

”I den nuværende situation har vi besluttet at give vores ryttere kort tid til at komme sig rent moralsk. Derefter arrangerer vi en træningslejr i midten af marts, så vi kan bygge op til de kommende løb i april. Vi overvejer også muligheden for at køre flere løb i oktober og november for at kompensere for de tabte løb,” siger han.

INFO
Covid-19
Nyheder
Gazprom - RusVelo
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenNorske Tobias Foss indtager hurtigste tid med 9:00

Video

Video i artiklenMatthias Brändle med ny hurtigste tid: 9:09

Video

Se alle Giro-etaper uden reklamer

Landevej

Video i artiklenSi o no? Brian Holm og Bastian Emil svarer på skarpe ja-nej-spørgsmål om cykelsporten

Video

Groenewegen: Nu får jeg mit gamle liv tilbage

Landevej

Video i artiklenChristopher Juul-Jensen sætter 8. hurtigste tid med 9:32

Video

Video i artiklenCastroviejo sætter hurtigste tid: 9:14

Video

Annonce