Coronaramt Kamp kæmper med formen
29. juli 2021 10:08Foto: Tdh.hu
af Benjamin Bisgaard

Efter at have været ramt af corona tidligere på måneden, skal en formsvag Alexander Kamp igen i aktion i weekenden, når Clasica San Sebastian og Circuito de Getxo løber af stablen. 

 

Annonce

Alexander Kamp har ikke været i konkurrence siden de nationale mesterskaber i slutningen af juni, men Trek-rytteren har ikke ligefrem haft optimale betingelser for at finjustere formen frem mod sidste del af sæsonen. 

 

Danskeren blev nemlig ramt af coronavirus tidligere på måneden, fortæller han på sin Instagram.

 

“Juli gik ikke som planlagt. Jeg tog en uge fri efter de nationale mesterskaber for at lade op, og jeg var motiveret for at give den gas med træning i juli. Uheldigvis var jeg nødsaget til at forlænge min ‘hvileperiode’, da jeg blev ramt af coronavirus,” beretter Kamp og uddyber:

Eksperterne evaluerer Asgreen: Vi havde drømt om medaljer

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

“To uger på sofaen, og det var kun fordi at Tour de France var så spændende, at jeg nemt slog tiden ihjel. Min form er - overraskende - ikke-eksisterende, men jeg gør mit bedste for at komme tilbage på et acceptabelt niveau og næste skridt er Klasikoa San Sebastioan og Circuito de Getxo." 
 

“Hårdt arbejde ligger forude, og jeg håber og tror, at jeg kan finde noget form før sæsonen slutter, fortæller en optimistisk og motiveret Kamp afslutningsvist. 
 

    Vis dette opslag på Instagram           

Et opslag delt af Alexander Kamp (@kampalexander)

 

Kamp viste rigtig gode takter i juni måneds Schweiz Rundt, og man kan håbe, at han på trods af det irriterende corona-benspænd kan få kørt sig i lignende form i løbet af august. 

 

I Clasica San Sebastian, der køres lørdag, stiller også Mikkel Honoré til start, imens at Jonas Vingegaard og Frederik Wandahl står på den foreløbige startliste. Begge er endnu ikke bekræftede. 

 

I søndagens Circuito de Getxo står Wandahl ligeledes på den foreløbige liste over startende ryttere, imens at Mathias Norsgaard også befinder sig på selvsamme liste. Hverken Bora- eller Movistar-danskerens deltagelse er bekræftede endnu.

Annonce

 

Annonce

INFO
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Giro di Sicilia

Landevej

Optakt: 1. etape af CRO Race

Landevej

Video i artiklenOptakt: CRO Race (Tour of Croatia)

Landevej

Video i artiklenOptakt: Giro di Sicilia

Landevej

Video i artiklenFølg åbningsetaperne i Kroatien og på Sicilien

Landevej

Video i artiklenAlaphilippe forudså van Aerts tilbagegang: Hør Brian Holms historie om franskmanden

Video

Hollænder indstiller karrieren på grund af helbredsproblemer

Landevej

Annonce

ANNONCE