Coquard: Der er mindre pres på mig i år
07. februar 2019 20:12 af Mathias Mundbjerg

Bryan Coquard er glad for tilgangen af landsmændene Arthur Vichot og Pierre Rolland, så de er flere om at dele sejrsbyrden på Vital Concept.

Den franske sprinter Bryan Coquard fik en formidabel start på sin sæson, da han tidligere i dag sejrede på første etape af Etoile de Bességes.

Coquard var et af de største sprinternavne, der stillede til start, og han levede op til forventningerne uden problemer.

 

"Holdet beskyttede mig godt, og vi sad fremme på de rigtige tidspunkter. Det giver en flot sprint. Jeg er tilfreds med min form,” lyder det fra Bryan Coquard efter sejren.

 

Resultatet lover godt for resten af sæsonen, hvor Coquard og hans hold, Vital Concept-B&B Hotels er tvunget til at præstere, hvis de skal indkassere et wildcard til sommerens Tour de France.

 

"Vi ved, at vi er nødt til at få en god start på sæsonen, og jeg tror også, det bliver tilfældet. Vi er her for at vinde løb, for at nyde at køre cykelløb og for at fortsætte udviklingen fra sidste år,” siger Coquard.

 

Sidste år var Bryan Coquard den eneste Vital Concept-rytter, der var i stand til at vinde mere end ét cykelløb. Det skal i sagens natur forbedres i år, hvis de skal udkonkurrere de andre franske kontinentalhold i Tour-kapløbet.

 

Coquard er dermed nødt til fortsat at præstere, men alligevel føler han sig mindre presset end i sidste sæson.

 

"Der er mindre pres på mig i år med ankomsten af Pierre Rolland og Arthur Vichot. Vi var måske lidt usikre i dag, fordi det var første løb, men der er intet pres ude fra,” siger Coquard.

DEL
DELTAG I DEBATTEN