Annonce

Contador og Basso lancerer ny cykel
30. september 2020 19:20Foto: Sirotti
af Oliver Monø

De to pensionerede cykelryttere Alberto Contador og Ivan Basso lancerer en ny cykel med navnet Aurum Magma.

Radio Tour, sæson 2, Episode 26: Afrunding på VM, optakt til Giroen og et kig på Binckbank Tour

SE FELTET.DKS EKSKLUSIVE TILBUD PÅ I MARTS

Alberto Contador og Ivan Basso har slået sig sammen om at lave deres eget cykelmærke. Cykelmærket kommer til at hedde Aurum, mens deres første stel vil blive kaldt Magma.

 

Syv GrandTour sejre og meget mere er, hvad Contador har på cv’et, mens Basso ligger inde med to styks. Med al deres erfaring om, hvordan en cykel skal være, tog de fat i Iñigo Gisbert og bad ham lave en cykel, der både var stiv og komfortabel. 

 

”Magma projektet har været lige så spændende, som det har været krævende. Vi glæder os over det endelige produkt. At arbejde med Alberto og Ivan er fantastisk med al den viden og erfaring, de bringer,” udtaler Gisbert til cyclingnews.com.

 

Massevis af timer på cyklen, finjusteringer og forbedringer ligger bag arbejdet i at lave en cykel, der kan leve op til de mange store cykelfabrikanter. 

 

Under udviklingen af Magma er der specielt fire ting, som Contador og Basso har fokuseret på - stivhed, komfort, aerodynamik og vægt.

 

I løbet af 2020 har Contador’s udviklingshold samt kontinentalholdet Kometa-Xstra hjulpet de to tidligere superstjerner med at optimere deres cykel og hjulpet med det færdige resultat.

Annonce

 

”Med vores erfaring og samarbejdet med et hold af fagfolk inden for cykelindustrien, er det lykkedes os at skabe Aurum Bikes i den vision, Ivan og jeg havde, og den kan blive din drømmecykel såvel som vores,” siger Contodar på aurumbikes.com.

 

Prisen for en samlet Aurum Magma-cykel kommer til at ligge mellem 70.000 og 90.000 kroner alt efter hvilke hjul og gerskifte, man vælger. Rammen alene kommer til at koste 30.500 kroner.

 

Har du sat et managerhold til Giroen, hvis ikke kan du gøre det lige her på Feltet.dk

 

 

Annonce

INFO
Kometa-Xstra Cycling Team
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: GP Jean-Pierre Monseré

Landevej

Optakt: GP Industria & Artigianato

Landevej

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Paris-Nice

Landevej

Video i artiklenOptakt: Paris-Nice

Landevej

Video i artiklenFølg Mads P. og Cort i første massespurt i Paris-Nice

Landevej

Video i artiklenFølg søndagens endagsløb i Belgien og Italien

Landevej

Fuglsang efter kamp mod overmagten: Top-5 havde været fedt

Landevej

Annonce