Annonce

Contador har brækket ribben
22. juli 2020 12:12Foto: Sirotti
af Mathias Blohm

Den dobbelte Tour de France-vinder, Alberto Contador, har brækket et ribben i et ikke-cykel-relateret uheld i hjemmet, og den ellers så aktive ’pensionist’ må nu indstille sig på en pause fra cyklen.

Radio Tour, sæson 2, afsnit 15: De flotteste cykeltrøjer gennem tiden og besøg af Per Bausager

se mere cykling på

Efter mere end 15 år som professionel cykelrytter, og så er det i hjemmet det sker.

 

Alberto Contador har ifølge et instagram-opslag brækket et ribben i et ikke nærmere beskrevet uheld i hjemmet. Til et billede af sig selv stående i pedalerne på en cykel, som han selv lægger navn til, skriver den lille spanier:

 

”Good og sidste træning i et stykke tid, for første gang i mit liv har jeg brækket et ribben. Det er aldrig sket for mig før på trods af de mange gange, jeg har kysset asfalten med mere end 50 kilometer i timen. Et hårdt slag derhjemme og knæk!”

 

    Vis dette opslag på Instagram         

Buen y último entrenamiento por un tiempo, primera vez en mi vida que me rompo una costilla. Nunca me había pasado pese a la de veces que he besado el asfalto a más de 50km/h, un golpe duro en casa y crack! Empieza la crono para recuperarnos!😉 • Good and last training for a while, first time in my life I'm breaking a rib. Never happened to me despite the many times I kissed the asphalt at more than 50km/h, a hard hit at home and crack! Start the time trial to recover! 😉 #quererespoder

Et opslag delt af Alberto Contador (@acontadoroficial) den 21. Jul, 2020 kl. 9.07 PDT

 

Contador har bestemt ikke ligget på den lade side, efter han i 2017 hængte cyklen i skuret.

 

For små to uger siden satte han ny Everesting-rekord, da han klarede udfordringens 8.848 meter i tiden syv timer 27 minutter og 20 sekunder. Dermed slog han den rekord, som EF Pro Cyclings Lachlan Morton kort forinden havde sat, med bare to minutter og 37 sekunder.

Annonce

 

Rekorden satte kortvarigt talen i gang om et muligt comeback for den lille spanier fra Pinto, men den tale fik Contador selv lagt hurtigt låg på.

 

”Selvom det at vende tilbage til løb nogle gange føles som en kløe, man ikke kan klø, så ender jeg altid med at sige til mig selv, at jeg har et fantastisk liv i øjeblikket, og jeg foretrækker at cykle som jeg gør nu; Køre Everesting og så være i stand til at spise og drikke lige det, som jeg har lyst til efterfølgende,” sagde Contador for et par dage siden til Cyclingnews.

 

Helt præcist hvordan uheldet i hjemmet er sket, melder historien endnu intet om.

 

Annonce

INFO
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOpvarmning til 2021: Hvad kan vi forvente af Team Jumbo-Visma?

Landevej

Garcia Cortina klar til 2021: Ikke flere undskyldninger

Landevej

Stybar vender tilbage til VM i cyklecross

Cross

Eksklusivt interviewVil tilbage til 2019-niveauet: Quaade bliver hos Riwal Cycling Team

Landevej

3. afdeling af Uno-X Cup køres onsdag - tilmeld dig her

E-cykling

Eksklusivt interviewJuul-Jensen løfter lidt af sløret for løbsprogrammet

Landevej

Video i artiklenGør dig klar til 2021 - kæmpe gennemgang af holdene

Landevej

Annonce