Contador: Bernal kan vinde både Touren og Giroen næste år
01. juni 2020 18:00Foto: A.S.O. / Pauline Ballet / Alex Broadway / Thomas Maheux
af Andy Joachim Pedersen

Alberto Contador virker til at være stor fan af det unge colombianske fænomen Egan Bernal. Rosen har i hvert fald ingen ende og den fortsætter.

Annonce

Som erfaren Grand Tour-rytter ved Alberto Contador en ting eller to om, hvordan man vinder de store løb. Han ser en stor stjerne i Tour-vinderen fra sidste år, Egan Bernal, som han spår stor succes både i år, men nu også næste år.

 

Tidligere har han sagt, at Bernal må stå over Froome grundet sit høje niveau, og spanieren mener, Bernal næste år kan lave en historisk double.

 

”Bernal bliver måske den første til at lave en Giro-Tour-double efter Marco Pantani. Jeg tror på, at han allerede kan gøre det i 2021,” siger Bernal til La Gazzetta dello Sport ifølge Cyclingnews.com.

 

Det vil dog kræve, at Team INEOS vælger at satse på colombianeren i specielt Giroen, hvor det kræver et stærkere mandskab. Som kaptajn bliver man typisk angrebet mere i Giroen end i Touren, mener han, og det kræver noget at svare igen med.

 

”At være på det nødvendige niveau i både Italien og Frankrig er ikke umuligt, men man skal altid have et tophold omkring sig, specielt ved Giroen så man ikke skal arbejde hårdere end normalt, når man bliver angrebet,” siger han yderligere.

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Efter ufrivillig løbspause: Riwal igen klar til den store scene

Landevej

Video i artiklenTre er blevet til to: Christopher Juul fortsat i front opad modbydelige Montemolino

Video

Video i artiklenLa Maglia Rosa fører an i jagten på udbruddet

Video

Video i artiklenChristopher Juul angriber og kommer fri

Video

Video i artiklenStudiet om Ineos’ strategi: Med den finale...

Video

Eksklusivt interviewArven efter Bennett: Holm spår Quick-Steps fremtid

Landevej

Video i artiklenJoao Almeida: Vi er spændte på etapen og vil give alt

Video

Annonce