Colombiansk stjerne har overvejet karrierestop
05. marts 2021 10:00Foto: A.S.O. / Pauline Ballet
af Mathias Høj

Tom Dumoulin er ikke den eneste professionelle cykelrytter, som har haft tanker om at træde tilbage fra cykelsporten. Det gælder også for 27-årige Miguel Angel Lopez.

Annonce

Movistars Miguel Angel Lopez har været tæt på at stoppe sin professionelle karriere som cykelrytter.

Det fortæller han til den colombianske avis El Tiempo.

Udmeldingen kommer i kølvandet af Tom Dumoulins beslutning om at sætte cykelkarrieren på pause. I januar valgte hollænderen at træde tilbage for at overveje sin fremtid, og Lopez har haft de samme tanker om sin karriere.

"Det er kompliceret, og du kan komme til at tænke ligesom Dumoulin. For at være ærlig så har jeg også selv overvejet at forlade cykelsporten, fordi der er komplekse situationer såsom presset, ofringen, udmattelsen og skaderne," siger Movistar-rytteren.

"Når man er kaptajn, så er man ansvarlig for et helt hold. Men sommetider er der momenter, hvor man bliver i tvivl, og hvor tingene stiger en til hovedet. Derfor er det vigtigt at have en god støtte. Familien holder én nede på jorden."

Forud for denne sæson er Lopez skiftet fra Astana til Movistar. Det spanske storhold har givet ham en etårig kontrakt, efter han i de seneste seks sæsoner har kørt hos Astana.

Men den nye tilværelse på Movistar begyndte ikke på bedste vis. Den 27-årige colombianer missede holdets første træningslejr i Almeria tilbage i januar.

Lopez har endnu ikke fået sin sæsondebut for Movistar, men det er forventet, at han skal køre Baskerlandet Rundt. Det spanske etapeløb løber af stablen fra den 5. - 10. april.

HAR DU HUSKET AT SÆTTE DIT MANAGERHOLD TIL PARIS-NICE? SÆT DET HER

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenPogacar inden åbent Fléche Wallone: Mur de Huy er unik

Landevej

Optakt: 3. etape af Tour of the Alps

Landevej

Video i artiklenOptakt: Fleche Wallonne

Landevej

Video i artiklenFølg en travl onsdag med bjerge og ardennerklassiker

Landevej

Eksklusivt interviewDansk stortalent tæt på tyrkisk sejr: Jeg bliver måske lidt ivrig

Landevej

Fuglsang foran belgisk komet på særlig liste

Landevej

Eksklusivt interviewValgren om Fleche og Liege: Hader det ene - Elsker det andet

Landevej

Annonce