Cofidis-manager: Vi har ikke holdet til at støtte Froome
27. juni 2020 10:00Foto: A.S.O. / Alex Broadway
af Marcus Bjelskou

Chefen på Cofidis, Cedric Vasseur, erkender at han gerne ville skrive under med Chris Froome, hvis muligheden bød sig, men at holdet nok næppe re rustet til at forsvare den gule førertrøje.

Annonce

Den firdobbelte Tour-vinder, Chris Froome, er en ombejlet herre. Briten har kontraktudløb med Team Ineos efter denne sæson, og han sættes for tiden kraftigt i forbindelse med et af de nyeste WorldTour-hold, Israel Start-Up Nation. 

 

Israelerne er efter sigende ivrige at skrive med den 35-årige Froome, men holdet er ikke den eneste mulighed. Franske Cofidis kører også deres første sæson på sportens højeste niveau efter holdet i en årerække kørte som prokontinentalhold.

 

"Hvis Chris Froome kontaktede os, ville vi bestemt undersøge det," sagde Vasseur ifølge velonews.com.

 

Selvom holdet bestemt ville overveje det, hvis muligheden skulle byde sig, så forklarer holdchefen, at Cofidis nok ikke er helt gearet til at støtte en rytter som Chris Froome i kampen om den gule førertrøje.

 

"Men for at være helt ærlig, hvis du vil vinde Tour de France i dag, skal du have et hold, der kan forsvare den gule førertrøje. Og ærligt talt, så har vi ikke et hold til at gøre det i dag. I dag er vores hold mere fokuseret på etapesejre med Elia Viviani eller Guillaume Martin." forklarede Cecdric Vasseur. 

 

Det franske WordTour-hold skrev forud for denne sæson med sprinteren Elia Viviani, der sammen bjergrytteren Guillaume Martin indtil videre udgør holdets spydspidser. 

Annonce

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenFavoritvurdering: Fredagens løb i Ungarn og Spanien

Landevej

Video i artiklenOptakt: 7. etape af Giro d’Italia

Landevej

Giro d'Italia-analyse: Fri for slovenske monstre

Landevej

Video i artiklenFølg fredagens tricky adriaterhavsetape i Giroen

Landevej

Video i artiklenPåkørt Giro-rytter: En lortefølelse

Landevej

Video i artiklenEfter rytterpåkørsel: Sportsdirektør smidt ud af Giroen

Landevej

Video i artiklenDansk Uno-X-rytter kolliderer med vagt

Landevej

Annonce