Christina Siggaard bliver hos Virtu Women
04. december 2018 20:13 af Mathias Mundbjerg Foto: Frederik Maj

Virtu Women har forlænget kontrakten med profilen Christina Siggaard, så hendes kontrakt også gælder for den kommende sæson.

I februar indtraf Christina Siggaards foreløbige højdepunkt i karrieren, da hun formåede at vinde det ganske stærkt besatte Omloop Het Nieuwsblad foran navne som Jolien D’Hoore, Elisa Longo Borghini og Coryn Rivera.

 

Senere blev det også til en tredjeplads ved DM, og den ganske succesfulde sæson har ikke overraskende givet både hende selv og arbejdsgiveren Virtu Cycling Women blod på tanden til at fortsætte samarbejdet.

 

Derfor har den 24-årige dansker fået forlænget kontrakten, så den nu gælder til udgangen af 2019.

 

”Jeg har været virkelig glad for at køre på holdet, så det er helt naturligt for mig at blive og forlænget min kontrakt med holdet. Kulturen på holdet giver mig mulighed for hele tiden at forbedre mig, og der er en god atmosfære på holdet, så jeg tror på, at jeg er i det rette miljø til at kunne udvikle mig. Jeg ser frem til at kæmpe for holdet i 2019 også,” siger Christina Siggaard i forbindelse med forlængelsen.

 

Siggaard har i denne sæson været en stor profil på holdet, og derfor er glæden også gensidig.

 

”Vi er meget glade for også at have Christina på holdet i næste sæson. Hun fortsætter med at vokse både på landevejen og som leder. Hun er en vital del af holdet, og vi ser frem til at følge hendes fortsatte udvikling,” lyder det fra Virtu Women-sportsdirektør Carmen Small.

 

Omloop Het Nieuwsblad-sejren er Virtu Womens eneste UCI-sejr i 2018.

DEL
KOMMENTARER